Výzdoba stola - čajové sviečky

Profilova fotka
Máte niektorá skúsenosť, boli súčasťou výzdoby stolov na svadbe niektorej z vás čajové sviečky? Ako ste to riešili - bol niekto zo svadobčanov, kto ich menil, keď dohoreli, alebo ako? Máte s tým nejakú skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
na sestrinej svadbe mali čajové sviečky,,, zapálili ich pri večeri a potom už len počas večera sami dohoreli
Odpovedať
Profilova fotka
@lenuschka1 ja budem mat :-) a vymenu sviecok, ked dohoria, dam druzicke. ale myslim, ze aj keby dohoreli a uz sa nove nezapaluju, sa nic nedeje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám baby, a tak aj ja si myslím, že nikto z toho nič nebude robiť, okolo tej 18.00h by sme zapálili a dohorí to a hádam to bude OK..... Inak asi tak za koľko hodín dohorí taká sviečka?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenuschka1 uff, to neviem, nejake 2 hodky? teraz rozmyslam, ze u nas napr. pred druhou vecerou by to mohla druzicka pomenit a potom sa na to uz vykaslat :-) uvidime, ako sa to postiha :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lenuschka1 ja budem mat urcite aj cajove sviecky - a chcem poverit obsluhujuci personal ich vymenou ;-)
Odpovedať
na dlhšie horenie sa dajú kúpiť aj väščie čajové sviečky (majú ich aj v ikey, ich priemer je asi 2x taký ako štandard malá čajová sviečka) a tie vydržia horieť cca 4 hodky.
Odpovedať
čajová sviečka vydrží horieť 4 hodiny ,ale v Ikey predávajú aj väčšie čajové sviečky s dobou horenia 8 hodín čo Ti v podstate vydrží skoro celú hostinu a nemusíš sa zaoberať výmenou ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?