Výzdoba sály

Ahojte baby. Prosím Vás, potrebujem poradiť. Mám veľkú dilemu ohľadom farby výzdoby sály. Svetlo oranžová alebo marhuľková - sýto ružová, taká až do fialkova, neviem popísať - svetlo ružová. Výzdobu nám urobia priamo v sále, my si máme vybrať iba farbu a o všetko sa postarajú oni. Síce super, ale ... svadbu budeme mať v školskej jedálni, viď foto originál zo sály so sýto ružovou farbou výzdoby, tretí obrázok. V sále je použitá oranžová na stenách, k čomu by sa mi hodila marhuľková. Lenže kyticu by som chcela mať ružovú, čo by mi viac ladilo k ostatným dvom farbám. Vôbec sa neviem rozhodnúť. :( Čo by ste zvolili vy? Prikladám fotky plus mínus farieb, medzi ktorými sa rozhodujem, resp. sa neviem rozhodnúť. :-)
Odpovedať

Odpovedať
Ahoj, prvé a druhé je podľa mňa super, presne sa to hodí k tej sále, lebo to ružové mi príde ako päsť na oko. Čo sa týka tvojej kytice - nikde nie je napísané, že kytica musí byť vo farbe výzdoby. Pekne ju dáš potom do vázičky a aspoň bude vidieť, že to je tvoja kytička, nie časť výzdoby. Nad tým by som sa vôbec netrápila. Ja som za tú marhuľkovú, prípadne odtieň oranžovej s krémovou.
Odpovedať
@malaopicka ... tiež som si myslela, že kyticu nemusím riešiť, ale chcela som počuť aj nezainteresovaný názor. :) ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
svetlo oranžová alebo marhuľová-tieto istotne, ja by som si aspoň dala
Odpovedať
@majkazgurunu ahoj :-) ak ti môžem povedať môj skromný názor, nemusíš všetko tlačiť do jednej farby... Len to navzájom dolaď.. Hodila by sa aj jutovina a prírodné motívy, pekné je aj čisto biele a len sem tam to rozbiť niečím farebným.. Neviem, ktorá z tých fotiek je z vašej miestnosti, ale niektoré mi prídu prekombinované a prepchané. Sa tam ako pár stratíte...
Odpovedať
@marienkakf ja mám možnosť iba kompletne si nechať urobiť výzdobu od nich - originál ich výzdoba je na tretej foto - sýto ružová, s koláčmi :-D alebo si ju urobiť sama, čo je dosť náročné vzhľadom na čas, ktorý mi ostáva do svadby a pracovnú vyťaženosť. Množstvo výzdoby bude ako na spomínanej tretej foto
Odpovedať
@majkazgurunu Fííha! Tak tu ružovú nechci :-D Tá je ozaj besná. A prepáč, nevšimla som si, že si v úvodnom príspevku písala, ktorá je konkrétne vaša miestnosť.. Máš možnosť aj bielej? Ak nie, tak jemná oranžová v pohode... Ale zrušila by som tie srdcia na stene a mašle na stoličkách.. A kytičku si daj, aká sa tebe páči :-)
Odpovedať
@marienkakf Bielu nemajú a tie tri boli to najlepšie, čo ponúkajú. :)
Odpovedať
podľa mňa prvá alebo druhá, tá ružová za mňa určite nie. Ja som tiež nemala veľkú možnosť na výber. My čo budeme mať svadbu majú tam sýto oranžové steny, takže tam sa hodí z tých čo ponúkajú zlatá, krémová a zelená....zvyšok absolutne nie. Dôležité je ladiť to k sále a myslím, že v tvojom prípade sú prvé dve možnosti to naj.
Odpovedať
@majkazgurunu ahoj, c.1 alebo c.2. Ruzova je moc syta a zelene sviecky a servitky sa k tomu nehodia. Pri obrazku c.2 mozno na stene za novomanzelmi menej tej vyzdoby.
Odpovedať
inak aj kadejake kravinky su po stoloch /na tej ich origoš vyzdobe/, na čo su tam tie červene koreničky? Misy ovocia by som potom tiež upratala inam, zelene servitky des,aj tie sviečky... ;-)
Odpovedať
Kočky, ďakujem za pomoc. Konečne som sa rozhodla, aj vďaka Vám. Bude marhuľková a ako píšete viaceré, budem ich musieť trošku zdirigovať, aby mi to tam nevyčačkali veľmi, nakoľko by som chcela všetko veľmi jemné, decentné. Ešte raz ďakujem. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?