Vyzdoba saly Trnava

Profilova fotka
Ahojte, viete mi poradit niekoho sikovneho na vyzdobu? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala výzdobu od Happy moments - celkom šikovné kočky - http://www.happymoments.sk/svadobna-v...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Ak sa Vám naša práca páči..Kontaktujte nás:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, zabezpečujeme aj výzdobu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ajoj ja som si robila sama a podarilo sa..... :-) velmi ma to bavi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bodenko Dobrý večer, ak by ste mala záujem radi vám pomôžeme. Na rok 2015 máme pripravených veľa noviniek. Našu prácu si môžte pozrieť tu na MS, FB alebo na našej web stránke. Prajem vám príjemný večer :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
@bodenko napísala som Vám správu
Odpovedať
Dobrý večer aj ja sa venujem svadobným výzdobám...ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem.:) našu prácu si môžete pozrieť tu na MS,alebo tiež na FB. S pozdravom a prianím pekného večera Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
Ahoj, odporúčam Ti zobrať si takú agentúru čo nebude mať na tvoj termín nachytané ešte ďalšie svadby. Aby si nemala zbytočné starosti či Ti stihnú všetko vyzdobiť, pripraviť atď. Ja som mala svadbu minulý rok a takisto som mala agentúru happy moments z malženíc...milé baby, pekne vyzdobili fakt ale čo sa mi nepáčilo bolo, že si na jeden termín dajú aj dve svadby a potom nestíhajú prípadne pošlú náhradu, ktorá napr. dodekoruje kvety atď. A nestalo sa to len u mňa takisto u mojej kamošky to tak spravili a dokonca si kamoška musela dovyzdobovať stoly atď. pretože agentúra už utekala vyzdobovať ďalšiu svadbu. takže poriadne si preklepni agentúry a nech ti urobia všetko čo očakávaš :) Držím palčeky a prajem Ti všetko dobré a nech Ti to dopadne podľa tvojich predstáv :)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň , poslala som vám správu. s pozdravom Monika
Odpovedať
@bodenko Ahoj bodenko :) ja som si tiež robila pred svadbou prieskum a známa mi odporučila agentúru Levente - pozri moje foto zo svadby v albume, mám tam aj výzdobu... alebo ich FB stránku, len tam toho veľa nemajú: www.facebook.com/agenturalevente . Baby boli veľmi flexibilné a dokázali mi všetko zabezpečiť podľa mojich predstáv za cca mesiac, keďže sme sa rozhodli zobrať sa 2 mesiace pred termínom :D A cenovo to vyšlo menej ako som očakávala, takže som bola veľmi rada, že som využila služby agentúry a nemusela sa stresovať s maličkosťami 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?