Vyzdoba pivonky a gypsomilky

Nerobili ste alebo nemali takuto vyzdobu?
Odpovedať
@nikolabulkova Dobrý deň aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem.Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS,alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť :)posielam foto nasej vyzdoby pivonka+gypsomilka S pozdravom a prianím pekného dňa Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
@nikolabulkova
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolabulkova Svadobna vyzdoba z gypsomiliek a pivoniek je naozaj nadherna, vyzera velmi elegantne a romanticky. Musim Vas vsak upozornit, ze pivonky su jarne kvietky (mimo sezony sa pomerne tazko zhanaju) a patria medzi tie drahsie a gypsomilky maju dost vyraznu a nie velmi prijemnu vonu. Vsetko sa vsak da vyriesit spravnym pomerom kvetov, a v pripade pivoniek sa da najst velmi podobna nahrada, ak by neboli dostupne alebo sa Vam zdali prislis drahe. S vyzdobou Vam velmi radi pomozeme, ak potrebujete. Napiste mi do spravy Vasu predstavu a rada Vam pripravim cenovy odhad, alebo si mozeme dohodnut nezavazne stretnutie a prebrat Vasu predstavu osobne. :)
Odpovedať
@svadby_podla_ely dobry den, preco su pivonky drahe, ked rastu v kazdej druhej prezahradke ? teda aspon v nasom okrese
Odpovedať
Profilova fotka
@gebrielka1 Na to Vam bohuzial neviem s istotou odpovedat. Mozno je ich tazke vypestovat, alebo su narocne na starostlivost. Ja som si nevsimla, ze by rastli v kazdej zahrade, ale ak mate moznost si ich zohnat v potrebnom pocte z vlastnej zahradky, tak to Vam zavidim. :-)
Odpovedať
@svadby_podla_ely no nasa babka ich ma krasne v zahrade a takisto aj jej susedky. my mame doma iba 1 krik, ale co viem, nijak specialne sa on mamka nestara, len ked je extremne sucho poleje, inak staci dazd. my mame tmavoruzove, babka ma aj svetloruzove. Ked sme boli este male deti, na cirkevny sviatok Bozieho Tela - ludovo volaný aj "Oltariky" sme vzdy na procesii rosypali lupienky z pivoniek. A kolko vlastne stoja v kvetinarstve?
Odpovedať
Profilova fotka
@gebrielka1 Tak to Vam naozaj zavidim, ze ich mate takto vela doma. :-) Pivonky su nadherne a v kvetinarstve su dost drahe. :-| Cena je asi trochu ina v kazdom kvetinarstve a mozno aj v kazdom meste.. Nasa pani kvetinarka (v Bratislave) ich predava za 6-7€ na kus (kazdy druh stoji inak, biele pivonky su napriklad drahsie ako ruzove...)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer,na dedine je pivonka bežnou okrasou skoro každej záhradky,sú to trvalky ,ktoré vysadili už naše babky a prababky ich nevýhodou je že v záhradkách kvitnú len v určitom období.V našom kvetinárstve sa ich cena pohybuje maximálne do 4 euro mimo sezony počas sezony menej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?