Výzdoba okrúhlych stolov

Profilova fotka
Ahojte nevesty. Neviem, či je tu niečo také bežné, ale mám na Vás otázku. Pripravujem si výzdobu na 11.8.2012 (svadba bude v Košiciach), pričom budem zdobiť 8 okrúhlych stolov. Výzdobu si budem robiť sama, lebo agentúra mi dala ešte vyššiu cenu, za akú si ja viem zohnať všetky zdobiace komponenty:) Problém ale nastane po svadbe keď mi ostane doma 8 zrkadiel (vid foto), 8 váz, svietniky a k tomu ešte aj výzdoba z kostola. Nenájde sa niekto, kto by moju výzdobu po mne prebral? Zariadim aj prevoz a ak to bude niekde v KE, pomôžem aj so zdobenim, len nech sa toho zbaviiim!:) PS: Pre lepšiu predstavu, ja budem mať vo váze len ľalie, sviečky budú menšie a dookola toho zrkadla budú ešte také malé mozaikové sklíčka po stole, v ktorých sa budú krásne odrážať plamienky sviečok a svetlo z lustrov nad stolami:)
Odpovedať
... ja si myslím, že nebude problém tieto veci predať tu na mojasvadba.sk :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka1808 ahoj, ja by som brala .) a cena?je to velmi pekne a svadbu mame 6.10 a tiez som nad tym uvazovala kolko Ta to stalo?
Odpovedať
Profilova fotka
@lemata Ahoj:) Mam cenu na tie zrkadla za kus 7,20 €, svietniky budem mat z ikey asi 50 centov kus a vazu bud kupim, ale da sa aj pozicat. Pozicovne neviem kolko je, ale v tescu som nasla vazu aj za 5 eur. Priatel hovori ze to mam predat tak, ze uvidim kolko to bude stat dokopy a predam to s 50% zlavou. Ty to mozes potom predat dalej:)
Odpovedať
Profilova fotka
no super myslim, ze by sme sa vedeli dohodnut .) a farbu vyzdoby aku chces?
Odpovedať
Profilova fotka
@lemata No výzdoba bude jemne ružovo-zlatá:) Ešte neviem čo konkrétne budem ladiť do ružova a čo do zlata, lebo na stole budú výrazne servítky, menovky, sviečky a kvietky. Tak toto si ešte musím premyslieť. Som rozhodnutá si robiť výzdobu sama, len dúfam že to dobre dopadne! Doma sa zo mňa smejú, že som perfekcionalistka, že vyberám ešte aj správny odtieň servitiek... :D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka1808 Aj ja si chcem výzdobu robiť sama, oslovila som pár aranžérok, no ani jedna z nich sa ma neopýtala čo chcem ja, a keď som počula slovo organza a kamienky mala som dosť! ružovo zlatá to bude určite zaujímavé, skúsim pripojiť obrázky čo by som chcela ja, ale uvažujem aj nad možnosťou vysokej vázy a dlhej kytici. No u mňa je tie "problém" pretože chcem mať všetko dokonalé .)co Ty na to?
Odpovedať
Prosim ta kde si zohnala tie okruhle zrkadla?Diky
Odpovedať
Ja ako dalsia perfektionalistka ti hovorim len do toho. Pre mna neni nic horsieho ako mat svadobnu vyzdobu 0815 a to znamena ako susedka ako kamaratka ako niekto. Svadba musi byt jedinecna. Okruhle zrkadla na stole som este nevidela nikde a s vysokou vasou a svieckami a moje oblubene lalie boze to bude krasne. Len do toho. Organzu a kamienky som nemala ani ja na svadbe ver mi. Len tak dalej.
Odpovedať
tak to vyzera luxusne zuzanka1808!
Odpovedať
Profilova fotka
@lemata ak chces robit tie vreckovky, mam sablonu v .pdf - na slzy radosti :) robili sme ich s drahym :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@magnumik V sklarstve som si dala urobit cenu na kruhove zrkadlo , 40 cm priemer a dali mi celkom dobru cenu 7 €. Po 11. auguste ich chcem este predat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anna87 To je moj ciel, nech to vyzera luxusne ale pritom si to pozhanam, vyrobim sama a hlavne nech to nebude prezdobene:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@elysee35 Dakujem za povzbudenie:) Uz sa neviem dockat ako to bude vyzerat vo finalnej podobe. Teraz som dokoncila ozdoby do kostola a skatulky na kolace a strasne sa z toho vytesujem:)
Odpovedať
No, to ti verim. Vo finalnej podobe to bude vyzerat este krajsie. A ty s a s toho budes tesit velmi dlho. Na fotkach a videu cely zivot. Drzim ti palce.
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 ahoj, prosim preposles, DAKUJEM DAKUJEEEM
Odpovedať
Profilova fotka
@lemata daj mejlik a preposlem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@magnumik ahoj, ak mas este o zrkadla zaujem, mam na predaj, cena za ks je 3 EURA.
Odpovedať
zabudla som dodat , ze priemer zrkadielok na predaj je od 25 - 35 cm.obrusene. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka1808 ahoj , aj ja som si robila ružovú výzdobu sama, podľa mňa je to super, ak chceš pozri foto. Nech sa Ti darí :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
len ja by som rada vedela ako urobit dvojsrdce alebbo kde ho zohnat
Odpovedať
Ahojte, prosim aku ste mali vyzdobu v kostole - robili ste si ju sami?
Odpovedať
@gregusska ja by som mala záujem
Odpovedať
@gregusska ahoj aj ja by som mala záujem o tieto zrkadlá ... prosím IP ... ďakujem :-)
Odpovedať
@gregusska @zuzanka1808 ahojte, aj ja by som tie zrkadlá brala, svadbu mám v apríli, takže ak má niekto o ne záujem s termínom po mne, rada potom posuniem. alebo aspoň kočky poraďte, kde ich zohnať.
Odpovedať
ahojte neviem ci to budete vidiet my sme to mali riesene vysokymi martiny vazmi v strede a po bokoch som mala misky s plavajuci svieckami a kvetmi
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesty:) Ozyvam sa po dlhsom case od kedy som otvorila tuto temu. Nakoniec sa mi moj sen splnil a na svadbe som mala naozaj okruhle zrkadla na kazdom stole a na nich nizku jednoduchu kyticu z ruzovych lalii. Pokial by mala niektora z Vas zaujem, vsetky zrkadla aj vazy teraz ponukam na predaj v bazari. Pripajam fotku ako vyzerala moja vyzdoba stolov v reale:)
Odpovedať
Krasne :) ja budem mat tiez okruhle stoly (asi 10) a stale neviem, co dat dostredu...nechcem tam taku tu nakrkvanu organzu zacapnutu vazou alebo svietnikom...povodne som chcela na kazdy stol doprostred etazer vo farbach vyzdoby, na ktorom by boli slane pagaciky a slimaciky ale neviem, ci chcem ozaj investovat do 10 etazerov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki Presne take etazery som chcela aj ja ! Na najvyssom poschodi som chcela mat kvietky a na spodnych kolaciky a slane. Nakoniec som sa ale rozhodla pre zrkadla.Ikea ma tie etazery dost lacne, okolo 9 eur za jeden, ale ked ich mas kupit 10... :)
Odpovedať
@zuzanka1808 ja uz mam vyhliadnute na nete za tych 9 (2 poschodia) ale co ja viem 90 euro a potom mi osane 10 etazerov aco s nimi?
Odpovedať
@yukiki ja len premýšľam, čo to spraví s výzdobou, keď v strede stola budeš mať pagáčiky. hm. práve ja som nad tým rozmýšľala, že kde ich dať, aby to tam neškaredili.. @zuzanka1808 skvelá téma :) ja som sa rozhodla, že budem mať v strede kruhovú čipku (to, čo sa dáva pod torty) a na tom kvietok v kochlíku v takom čipkovanom ikeáckom. alebo tam budú rezané kvety. čo vy na to? tie zrkadlá nemajú chybu! :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?