Výzdoba od firiem

Profilova fotka
Ahojte komu si dávate vyzdobovať sálu?Kamoška mala teraz svadbu a vyzdobovala jej agentura mala to velmi pekné,klobuk dole šikovným babám.
Odpovedať
@sejanka mne to pride ako bezna vyzdoba, ktora je k videniu na kazdej svadbe ;-)
Odpovedať
@sejanka nam robila vyzdobu Moruska Dizajn :-)))) Neuveritelna spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
@keira no mne to nepripadá ako obyč.výzdoba,lebo veľa agentur maju iba organzu,a organza sa mne vobec nepáči,no toto saténove sa mi veľmi páčilo,také jemné,romantické a zároveň výrazné nie ako nejaká nariasená tvrdá organza,ktorú nieje ani vidno ale to je vec vkusu,mne sa to proste páčilo,a moruška to má pekné,ale nie pre mna mne sa moc tie staré časy nepáčia,ale zasa druhým babám sa to páči:)))))))))))ň
Odpovedať
@sejanka oki 8-)
Odpovedať
@sejanka podla toho odkial si :) ale nahodou KE a okolie, tak : ZOYA kvetinarstvo :) uzasne napady maju :)
Odpovedať
@sejanka moruška pripraví čokoľvek. táto téma bola na moju požiadavku. Ale je pravda, že sa vyhýba návlekom a umelej organze či pokrčenému saténu. Na to treba fatk iné agentúry :-)
Odpovedať
moruska je krasna, paci sa mi to preto, ze je to ine:) a nevidim organzu!!!!toto slovo ked pocujem tak mam vrasky na cele!!! :) ja tiez nie som zastancom navlekov, no tam kde bude nasa hostina, nemaju pekne stolicky teda nie su biele...a vobec sa mi nehodia k vyzdobe, takze budu musiet byt...ale urcite bez organzovej masle!!!:)
Odpovedať
Ako vychadza cenovo vyzdoba od Morusky?
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski akože klobúk dole nádhera! Aj ja by som chcela klientku, ktorá má takéto predstavy, žiaľ je Vás málo... My sme robili niečo úplne iné, ale tiež zožalo úspech, hlavne živé kvety. Som zvedavá, aké ohlasy to bude mať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Neda mi nereagovat, skutocne je velmi malo neviest, ktore su odvazne a chcu, aby ich svadba bola jedinecna vynimocna, ina ako ostatne...
Odpovedať
Profilova fotka
@agenturagalaxy ..to máte úplnú pravdu....máloktorá sa dá nahovoriť napr. na túto krásu....vždy je to o tom, čo chce nevesta...a nie o tom, čo dokáže urobiť dobrý aranžér a florista ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@agenturagalaxy @katkaestrella vacsinou je to bohuzial dane financiami, ale zase stretla som sa mnohokrat s tym, ze nevesty nevidia dalej ako za umelu organzu a PVC lupienky... A pritom (teda aspon podla mojej skusenosti), financny rozdiel medzi fakt originalnou vyzdobou a takou tou "klasickou" (ved viete akou), paradoxne nebyva az tak markantny.
Odpovedať
Profilova fotka
V lete sme mali šťastie na jednu odvážnu nevestu, ktorá sa rozhodla na každý jeden okrúhly svadobný stôl postaviť našu obrovskú Chutnú kyticu. Pochvaľovala si ona aj svadobní hostia. Kvety neskončili v koši a hostia si mohli kedykoľvek vziať kúsok čerstvého ovocia, pritom výzdoba bola nádherná a skutočne originálna.
Odpovedať
Profilova fotka
@chutnekytice je to krásne....my sme na takú nevestu mali šťastie až jedenkrát....úlohou nášho floristu bolo skĺbiť farebnosť kvetov so zlatou :)...pre mňa nepredstaviteľné, no pre nášho floristu super výzva :)
Odpovedať
@swarovski swarovski, mohla by si mi prosim napisat (kludne do spravy) ako vychadza vyzdoba od Morusky? som im pisalala, ale nikto sa mi zatial neozval :(. Vdaka!
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski no konecne! tak tomuto sa hovori vyzdoba!!! tusim som nasla, co som tolko hladala :) dakujem za tip!
Odpovedať
@keira aj ja si myslím, ale nechcem nikoho kritizovať
Odpovedať
@swarovski pekná, určite nebola lacná a preto by som nevolila umelé kvety, ale je to vec vkusu. :-)
Odpovedať
@velvetheavenshop pekná, pekná, áno živé kvety tomu dávajú šmrnc, neviem prečo honosné výzdoby kazia umelými kvetmi....... ;-)
Odpovedať
@renckova asi tak - je to vec vkusu :-) . kvety boli ručne sité z látky. nie náhrobné umelé a bola to moja podmienka. nechcela som živé kvety :-)
Odpovedať
Podla mna baby vsetko zbytocne riesia a nedaju priestor profesionalom - resp. ludom, ktori sa tym zaoberaju, maju dobre napady, veci rozumeju a chcu sa posunut dalej. Nevesty maju svoju nejaku predstavu, niekedy nie prave najstastnejsiu a nenechaju si poradit. Nevedia vystupit "z tiena". Kazdy hovori o originalite, ale nekoniec vsetky saty, vyzdoby, ucesy, atd. su rovnake. A potom s tu "hika" nad fotkami, na ktorych je nieco ine.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Koncept svadobnej výzdobý je kreatívny proces, ktorý nevznikne za pár minút. Úlohou floristov a dekoračných štúdií je zhmotniť predstavy nevesty, ale zároveň jej ponúknuť alternatívu a množstvo originálnych detailov, ktoré dodajú jej svadbe jedinečný charakter. Veľa neviest má strach ísť do "netradičnej" výzdoby, ktorá by nám nechala voľnú ruku v tvorení. Je však na každom z nás či otvoríme nevestám bránu fantázie a kreatívnych nápadov, a je pritom jedno či sa vydajú cestou "klasickej" elegancie alebo netradičnej alternatívy. Hlavné je nebáť sa otvorených možností a vložiť dôveru do rúk profesionála, pre ktorého ste sa rozhodli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@ambientes suhlasim a odporucam... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa snažíme vytvárať stále nové a jedinečné dekorácie šité na mieru :-)
Odpovedať
Podla coho si vybrat tu firmu, ktora urobi vyzdobu, tolko vas je, ja neviem vybrat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vikipollard pozrite si firmy v najbližšom okolí, firmy, ktorých práca sa Vám najviac páči, pozrite si alebo sa informujte u známych, alebo aj na nete na referencie, potom komunikácia, prístup a určite aj cena v pomere kvality a kvantity. držím palce. :)
Odpovedať
@mojaoslava nemam moc casu na to, mam male dieta :-) znami si vacsinou robili sami :-| preto hladam tu . ale dakujem za odpoved
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?