Výzdoba na svadobný deň

Profilova fotka
Dobrý deň ,prezerala som si nejaké tie agentúry na výzdobu hostiny a asi najviac sa mi pozdáva happymoments, vedeli by ste poradiť lepšiu ? Ďakujem.Kludne prikladajte dalšie stránky rada si pozriem a uvážim svoje rozhodnutie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň sme svadobná agentúra ktora este len začína ale mame toho v ponuke dost skuste si nás pozriet na našej stranke alebo na fb. Máme za sebou nové fotenie výzdoby , coskoro budú fotky dostupné aj na našej stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
@z_u_zanka Dobrý deň na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Zabezpečujeme kvetinovú výzdobu z umelých alebo živých kvetov. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály, DJa, fotografa a kameramana. Je super, že máte predstavu. Pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a konkrétnejšiu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?