Výzdoba kulturny dom

Ahojte mala ste niektorá svadbu v kulturáku? ide o staši kultúrny dom ale je veľky čo mi vyhovuje. no potrebovala by som ho zmeniť na kúzelne miesto. Nejaké inšpirácie?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulka747 ja budem mat tiez v kulturaku je starsi ale prerobeny....a ak mas aranzerku tak ti ho vyzdobi kraaasne...pridam foto nad cim ja uvazujem
Odpovedať
@lenulka747 Dobrý deň...ak hľadáte niekoho na výzdobu rada pomôžem :)napíšte mi do IP vašu predstavu,počet ludí a určite by sme vymysleli niečo pekne a aj na cene by sme sa vedeli dohodnúť.posielam pár foto výzdoba kultúrnych domov. S pozdravom a prianím pekného dňa Erika
Odpovedať

Odpovedať
ďakujem moc ste veľmi zlaté, že mi pomáhate pokukám aj ja nejake foto a zavesím ako inšpiráciu.
Odpovedať
My sme mali takto vyzdobené a veľmi veľa nám spravilo aj osvetlenie, ktoré nám zabezpečil Dj :) na týchto videách to celkom vidno :) https://www.youtube.com/watch?v=6zdBL... https://www.youtube.com/watch?v=QqpmM...
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulka747 ahoj, my sme si zdobili sami, s mamčou, segrou a kopou kamošiek a dopadlo to takto :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulka747 Dobrý večer, veľmi veľa závisí od miesta, ako ten kulturák vyzerá. Aké má farby na stenách- snažte sa ich jemne prispôsobiť resp. zvoliť vhodnú farbu prispôsobenú prostrediu. Ak má napr. vysoký strop, môžete ho látkami ponížiť a priestor zútulniť. Prípadne nedokonalosti prekryť. Želám veľa síl.
Odpovedať
Ahojte pridávam fotky strop mi až tak nevadi to sa da vyriesit pomponmy ale nieco na steny, vyzdoba stolov, stoliciek.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulka747 Dobrý deň, nakoľko strop na fotkách vyzerá ztiesnene, tak by som doporučovala len ho vybieliť lampionmi alebo pompomami, nie stropné látky. Po bokoch tej steny, pokiaľ nechcete výzdobu ladiť do zlato hnedej, tak ich prekryte, aby ste sálu trošku presvetlili. Vhodná by bola vzdušná látka. Neviem, či pri tej stene budete mať sedenie, alebo je to parketová časť. Výzdobu by som doporučovala v pastelových farbách, nič krikľavé. Farby ako zlatá, cappucino, krémová, marhuľová atd.
Odpovedať
ďakujem presne nato som aj myslela použijem lampiony so svietielkami, pompomy. Po bokoch by som dala len bielu látku na prekrytie tej skaredej zelenej- ta stena je len bočná zrejme tam budú len priručné stoly. Výzdobu plánujem s prirod.materiálmi a krémová ružová
Odpovedať
@peta142 svetlieka maju kuzelnu moc!
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulka747 Určite, len si ich dajte viac ako je na obrázku. A na prekrytie stači použiť zaclony, napr. u nas v Mobelixe maju myslim za 3 eur, tak ak máte šikovné ruky, tak si ich viete krásne upravit. No, prírodné materiály budú pekné, budú ladiť k hnedej a rúžová to rozjasní. Posielam obrázky ako inšpiráciu. Držím palce.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ano lampionov bude viac určite, tieto zostali v sale z minulej akcie :-) a ešte mýslíte že sa budu hodiť chiavari stoličky?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulka747 Určite, Priestor kvôli tomu stropu pôsobí ztiesnene a chiavari stoličky budú pôsobiť prievzdušnejšie. Neviem, či je to len klam z fotiek, vždy je vhodné priestor vidieť naživo a až tak sa vyjadrovať, no z fotiek to na mňa pôsobí tak.
Odpovedať
@peta142 Tie ružičky boli umelé? Odkiaľ si ich mala?
Odpovedať
@lucuku Áno, boli umelé a výzdobu nám robila firma Blanche.sk, takže oni dodali aj ružičky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?