Výzdoba bez organzy

Ahojte, akú plánujete výzdobu? Neviete poradiť nejaký nápad bez organzy a podobných vecí? Díky ;-) :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj ,jasnééé dá sa. Napr... my máme také návleky že nepotrebuješ k tomu žiadnú mašlu a predsa sú krásne stoličky, pri nohách majú pený jemný volán. Ale potom by si potrebovala kombinovať bielou farbou.Ale práve biela farba je pre nevesty.
Odpovedať
Profilova fotka
@ekrk Skus pozriet moruskadizajn.sk ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja by som chcela tiež výzdobu bez organzy....namiesto nej by som chcela dať širokú krajku...čipku,alebo niečo podobné....cez stred...už som to hľadala....ale nedotiahla som to ešte dokonca.... :) určite chcem kvety a nejaké svietniky... v štýle vintage....ale či sa mi to aj podarí, nevieeeem :)
Odpovedať
@mironka aaaaano, presne nad niecim takym som uvazovala aj ja :-) ak budes mat nejaky napad, alebo tip, daj vediet, ja sa uz musim tiez pustit do hladania a vymyslania, lebo ten cas neskutocne letiii ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ekrk Moruska nerobi len to, co vidis na nete, ale usije Ti vyzdobu na mieru, aku len budes chciet. Ale hlavne originalne a pekne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ekrk No, poviem Ti, kým som vôôbec niečo našla, čo by sa reálne aj dalo objednať, uff, dalo to zabrať....len som si uvedomila, že ak chcem výzdobu v podobnom štýle, musím dať pozor, aby toho nebolo príliš veľa, nebolo to gýčové a preplácané.....vieš, ak by som mala svadbu niekde v hoteli, kaštieli a pod. fakt by to nemusel byť problém..ale v takom kultúrnom dome ...vieš, bojím sa, aby to nevyzeralo gýčovo, a navyše ako dedinská princezná....jednoducho.....premýšľam nad ,,somarinkami,, typu, čím prekryť drevené obloženie pod pódiom....aby sa mi to nebilo s výzdobou...proste som hrozná, viem.... :))) a premýšľala som nad svietnikmi....priehľadné číre poháre omotať krajkou....hm....že vlastná výroba.... mám vyhliadnuté aj servítky, ale sú trooošku drahšie...hm a momentálne by sa mi páčilo všetko to ladiť do staroružovej a smotanovej...a kvety taktiež....síce premýšľala som aj nad odlišne ladenou výzdobou, vtipné detaily a pod. toaleťák a servítky s postavičkami nevesty a ženícha , lenže neskôr mi napadlo, že vtipne môžem urobiť nejakú menšiu oslavu pri inej príležitosti a nie svadbu, ktorú chcem mať elegantnú už vôbec by som ju nechcela prežiť s vedomím, že si nejaký podnapitý svadobčan robí žarty z toho, ako si do mladomanželov niečo utiera :)))....a tak...momentálne toľko z mojich nápadov :)))) jaj, len nech mi do októbra nenapadne niečo iné :))) lebo sa zbláznim :)
Odpovedať
@mironka :-) s tým toaleťákom si ma pobavila :-) Ty máš aspoň akú takú predstavu, ja absolútne nie, musím začať intenzívnejšie premýšľať.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@ekrk ja som robila len svietniky a kvety - jednoduche a elegantne. Mám aj par záberov v albume si môžeš pozrieť.
Odpovedať
Profilova fotka
@mironka @ekrk mne maminka pozicia take biele decky krajkovane a z toho budeme robit take ostrovceky na kremovy obrus. potom len biele svietniky a vazy a na kremove navleky tiez uvazujem bielu cipku a aj na previazanie servitkov, len to neviem ci nebude moc drahe.
Odpovedať
@mariamaier veľmi vkusné. a obrúsky si mala odkiaľ?
Odpovedať
Profilova fotka
@ekrk tie som si dala tlacit v USA
Odpovedať
Profilova fotka
@ekrk @mironka baby, ak chcete niečo netradičné, tak kľudne oslovte nejakú agentúru. ja mám zase opačný problém - musím nevesty prehovárať, aby si nedávali organzu a nezakrývali stoly ;-). no, nie vždy sa to dá. niekedy treba zakryť komplet všetko :). aby mali na stole viac ako jeden kvietok a že im určite nedám lupienky. veď vy ste snom každej aranžérky ;-). niečo iné a originálne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@nataniel108 dakujeem moc! stranku som prebehla len v rychlosti, ale oslovilo ma tam viac veci, musim si k tomu sadnut a v pokoji popozerat, urcite nieco objednam! dakujem este raz! ;-)
Odpovedať
@nataniel108 Aj my byvame nedaleko PN, tak rozmyslam, ze zbehnem sa radsej pozriet osobne :) Dakujem este raz a tiez zelam vela, vela stastia :-)
Odpovedať
@nataniel108 presne ako hovoris, sa tesim :-) Svadbu mame 15.9. a vy?
Odpovedať
v trnave, v bussines centre v relaxe.. no mate pekny datum, dufajme, ze septembrove manzelstva budu dlhodobe ;-)
Odpovedať
Ja nechcem organzu a podobne veci. Svadbu mam v juni, takze pouzijem sezonne polne slnecnice, obrusy budu biele a chcem na dekoraciu pouzit bledunkozeleny a zlty sisal do stredu stola, tam urobit potom taku dekoraciu, ze do peny ś vodou zapichnem tri slnecnice, cize budu akoby bez stonky a z ich stredu bude vychadzat taka bledunkozelena tocita sviecka :)
Odpovedať
Tak, tak. Presne ako hovoris :-) A vy kde budete mat svadbu?
Odpovedať
Vsak jasne, my sme uvazovali chvilu aj nad Vazinkou v Maduniciach.. Ale nakoniec vyhral Relax. :-)
Odpovedať
@nataniel108 Vsak jasne, my sme uvazovali chvilu aj nad Vazinkou v Maduniciach.. Ale nakoniec vyhral Relax.
Odpovedať
Profilova fotka
len informačne sa chcem spýtať čo je zle na organze? aj moja aranžerka ju chce použiť? Ďakujem za odpoved :)
Odpovedať
Profilova fotka
na organze nie je nič zlé, len by to chcelo niečo modernejšie, miesto nej sa dajú použiť lupene alebo rôzne kamienky, k tomu nejaké pekné sviečky alebo váza s kvetmi a úplne stačí
Odpovedať
Profilova fotka
@fiffinkaa Na organze nie je nic zle, ale teraz je trend vintage a prirodnych svadieb. Takze organza je skôr zatracovana, lebo vela neviest si mysli, ze je to uz stokrat otrepane. Okrem toho je to umely leskly material, preto ho niekto môze povazvat az za gyc. Ale treba hlavne pozerat na priestor, v ktorom svadba bude. Niektorym interierom sa to hodi. A neboj, Tvoja aranzerka to isto pekne urobi ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?