Vlastnoručne vyrobená svadobná výzdoba

..rady, tipy, triky a iné Ahojte, je tu niektorá, ktorá si tiež bude sama organizovať a podieľať sa na svadobnej výzdobe? čo takto vymeniť si neaké triky/tipy hm?
Odpovedať
1
2
15
no ja urcite...jednak ma taketo veci bavia, potom mam sikovnu svagrinku a kamaratky zo skoly ktore tiez pomozu...povodne som zavolala byvalej kolegynke z kvetinarstva ale nakoniec sa toho ujmem sama... len jedno ma pletie...po internete vsade pozeram rozne vyzdoby...a stale z toho neviem urobit jeden celok...konkretny...akurat viem, ze to bude zelene s malinkou ruzovej.... teba ivka co viedlo k tomu, ze si budes zdobit sama?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-)...tak to je dobra tema....my budeme mat svadbu v sale kulturneho domu, takze ziaden hotel, ci restauracia a teda mi nikto z personalu nemoze ponuknut vyzdobu :-) tak si ju budeme robit sami...zapojim aj nejake kamosky, kolegyne a tak...mam uz vybranu farbu...fialova s bielou alebo s kremovou (podla toho, pre ake saty sa rozhodnem)...mozeme si pisat, ako sme na tom s pripravami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja sa podielam na vyzdobe saly a vsetkeho okolo :-) napr kostol a nas dom si xcem vyzdobyt sama . co-to mam v albume. len spekulujem nad tym ako pripevnim vyzdobu na auto. stuhami to asi nebude drzat, a prisavky nemozem zohnat...poradte :-)
Odpovedať
ajoj danuscha, no mna tiež také vecičky bavia, mám kreatívne kamošky..a mám ztoho vačšiu radosť ako ked si mám niekoho objednat nech mi to urobí..radčej tie peniazky čo ušetrím investujem niekam inam a rozumnejšie...my budeme mat tiež výzdobu bielo fialovu,takže zhánam vecičky na to všetko..a hlavne sa inšpirujem tiež na internete..ozaj ako si chcete vyzdobit /obohatit polnocny tanec..ale nie redovy..ja som už videla rozne veci napr. srdiecko z lupienkov, balony na zemi.vy čo plánujete?
Odpovedať
Profilova fotka
moncika15: prísavky by mali mať v Kinekuse ;-) ináč fajn téma, tiež si už sama vyrábam nejaké veci. Mám síce ešte čas, ale pomaličky sa hrám a vychutnávam si to...
Odpovedať
no ved to aj ja mam čas..ale kedze ma čakajú ešte aj iné školské povinnosti vo forme štátnic..chcem si to užiť a preto si zháňam veci už teraz.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mňa čakajú štátnice, tak preto už teraz nakupujem ;-)
Odpovedať
Ahojte kočky, taktiež rozmýšľam nad vlastnou tvorbou. Neviem sa však zorientovať koľko čoho potrebujem. Napr. ako pokrčím, resp. uložím na stôl 9 m dlhú organzu, aká dlhá zostane? O koľko sa mi skráti? Alebo koľko balíčkov lupienkov budem potrebovať napr pre 100 hostí? Koľko ikebán alebo koľko svietnikov - resp. sviečok? Viete mi niektorá poradiť? Ak áno, prosím pošlite mi to do IP. Vďaka.
Odpovedať
Profilova fotka
baby dobra vec je kupit si v papiernictve vyrezavatko srdiecko ja som ho kupila nejak za 1.49eur a spravit si srdiecka v roznych farbach a rosypat po stole ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby, tak aj ja patrim do klubu :)))) tiez ma to velmi bavi, vyrabat si taketo veci sama...i ked podaktore kamosky nadomnou krutia hlavami, ze ako ma take nieco moze bavit, ze ony by si radsej na to dakoho najali, ale ja teda nieee, normalne mam z toho velku radost, zhanat vecicky na vyzdobu, heh :-) to s tou organzou je dobra otazka...ja budem mat kruhove stoly, takze som to vyriesila asi tak, ze som si skusila obtocit moj najdlhsi sal do takeho tvaru, ako bolo treba a hned som mala lepsiu predstavu :))) ale je pravda, ze nariasenim na dlhe stoly sa organza moze pekne skratit...len fakt nemam odhad, o kolko presne...a vela zavisi aj od toho, ako budes mat stoly a pod....aj svietniky, ci vazy...to sa zas treba inspirovat fotkami vyzdob tu v albumoch, tam pekne vidno tie vzdialenosti od seba... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a k tym prisavkam, je tu uz aj tema na ne: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... vdaka nej som tie prisavky nasla v domacich potrebach:))) su take mensie, ale na lahsiu vyzdobu uplne akuratne...dalsou moznostou, ak by som ich tam nenasla, by bol ten Kinekus :))) a aj tie balony sa mi pacia, ked su napustene heliom a vdaka nejakym taziskam su na parkete...len neviem, dokedy to helium vydrzi...aby zas po 3-4 hodinach nepadlo :-|
Odpovedať
Profilova fotka
čo som počula od iných známych, tak organzu, ktorú chceme nariasiť, treba počítať ako 2-násobok dĺžky stolov. Ale nie každa organza sa dá pekne nariasiť, niektoré sú tvrdé a to je potom lepšie nechať pekne vystreté a niečím to doplniť - lupenmi ruží, sviečkami, atď. ja budem dávať výzdobu na striedačku (sviečky, vazy) zhruba každý meter, ale medzi to ešte nejaké lupene.tak by toho nemalo byť málo a zároveň bude dostatok miesta na stoloch na občerstvenie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
sasettka: helium vydrží max. 10 hodín, treba ich nafúkať tesne pred príchodom hostí, aby čo najdlhšie vydržal.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
tak to je super stránka, smeja, určite si tam urobím veľký nákup... :-)
Odpovedať
Kde sa da zohnat najlacnejsie organza? Budete robit niektora tu vyzdobu do kostola na lavice?
Odpovedať
Profilova fotka
ja ju už robím, tú výzdobu do kostola, a organzu ešte sondujem, kde je dobrá cena... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, my si tiez vyrabame vyzdobu sami, vela najdete v mojom albume..... ja nakupujem a vymyslam , obcas nieco zacnem, a mamka mi to skusa zrealizovat a ked to ma ready, ja dojdem pokritizujem ona prerobi ak treba a ide sa dalej :-) julia9033: ja mam 11 stolov a kolo 100 ludi .... co sa tyka mnozstva na ikebany som kupila 12 sviecok, teda jednu navyse na skusku, organzu som kupila tak aby mi vyslo 102 masiel na stolicky, a na vrecuska s draze som kupila organzi na 105 kuskov..... vzdy kupujem a 1meter - 2metre viacej...ona sa nezda ale kazdy zvysok mozes potom niekde pouzit... na stoly organzu davat nebudem, moc sa mi to s nou na okruhlych stoloch nepaci, ale podla mna by ti 3metre mali stacit az honosne ak mas tie 30cm rolky..... ja mam na stoly lupienky predavalo sa to po krabickach takze opat mam 11krabiciek ale to bude urcite vela takze sa tovyuzije aj inde..... a uz aj pochybujem o tom ci vobec tie dam na stol, lebo okruhle stoly sa nezda ale velmi rychlo zaplnite...uz len so zakladnymi vecami a mne sa nepaci ,ked to je take jakeby to tam bolo vsetko nahadzane.... a plus je dolezite vediet pre kolko osob stoly kruhove su lebo tym sa vam priestor na dekoriaciu zmensuje... ;-) ideme si robit aj zo zivych kvetov sami vyzdobu, mamka ide na par dni obnovit si znalostiaranzerske, lebo pre kvetinarov uz robila, a asi tak v juny - july kupime par kvietkov a vyskusa si, ako to pojde a kolko kvietky vydrzia ak ich spravi 1 den dopredu..... a inak som nakupila kopec umelych kvietkov a pod, v roznych supermarketoch v zlavach ,tam som to uz nepocitala na kusy brala som vsetko co som videla :-) s tym ze som vzdy vedela kde to neskor doma pouzijem, a niektore veci,ktore si vyrobite treba pocitat, ze vam zo stola ci z vyzdoby zmiznu..... ja mam osobnu skusenost, co som bola na svadbach, ze ak sa kamaratkam nieco pacilo tak si to jednoducho vzali so sebou.
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm, no ved to, to by sa bolo treba porozpravat s prevadzkarmi, ci by bol niekto ochotny to tam tesne pred nasim prichodom fukat :))) a pocula som, ze je tiez dolezite kupit kvalitne balony...cim kvalitnejsie, tym dlhsie lietaju :))) joooj, ale to dozaista pojde do penazi, helium je vraj drahe...no uvidim, kolko posetrim na tom, ze si vyzdobu riesim sama, heh :))) ta stranka je fajn, uz som tam obkukavala nejake vecicky :)
Odpovedať
Chilli budes mat nadhernu vyzdobu. Si velmi sikovna a tvoja mamka tiez. Da sa to kupit na Slovensku alebo to kupujes v zahranici?
Odpovedať
a viete co je na tom krasne??? ze ked vojdete do tej saly v krasnych satach...nalicena s ucesom ako princezna...a s milovanym chlapom...a vsede budu horiet sviecky a ludi zabudnu zavriet pusu ako ich ta vyzdoba mozno uchvati a vy budete vediet, ze je to vasa praca, ze ste urobili nieco, co sa paci a zanecha dojem v ludoch...juuj...uz nech je maj :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bejka, vy tam v Ziline mate obchod, ktory ma aj stranku..a tam je vraj ta organza za velmi dobru cenu, no skoda, ze je to tak od ruky, urcite by som tam sla pozriet...aj velky vyber sviec, kvetov a pod... danuscha, no maaaj, nech uz je tu...a potom este par mesiacov a dockam sa aj ja :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sasettka: ja viem, som tam každú chvíľu ;-) Ale zase úplne všetko tam nemajú, čo potrebujem, napr. peknú zlatú organzu, kvety - som radšej, keď to vyzerá skoro ako živé, a tam nie všetko tak vyzerá, a sviečky - ikea mala lepšiu cenu ;-)
Odpovedať
ja som si robila vyzdobu len z casti... mala som to trosku skomplikovane s prehozmi na stolicky, pretoze v mieste svadby mali netypicke stolicky a klasicky prehoz na nej vyzeral viac nez otrasne... tak som zaimprovizovala a kupila som zlaty vlizelin a den pred svadbou sme z nich naviazali masle... z jednej rolky nam vyslo 6 masli... a potom mi to personal v den svadby dal na stolicky... este som si doniesla svoje svietniky a zabudla som doniest biele a zlate kamienky (do svietnikov), tak sa kocky z personalu hotela vynasli a pouzili ryzu :-) vyzeralo to velmi dobre... sama som si robila aj menovky a darceky pre host,i ostatnu vyzdobu mi uz dorobili v hoteli, vratane balonikov ... v kutiku duse vam tieto pripravy trosku zavidim, kedze ja uz mam po... uzite si to a prajem nech vam plany (nielen) s vyzdobou vyjdu prinajmensom na 99% :-)
Odpovedať
danuscha, presne suhlasim s tym co si napisala...ze vojdes do miestnosti..a vsetci budu uneseni nielen nami ale aj našou pracou..a pravdu povediac..viac sa tesim na to ked si to robim sama, ako keby si mam za to niekomu zaplatit...takto je to aj o "pocite" a nielen o tom,ze si nieco kupim(myslim teda tu pracu a vyzdobu) som rada, ze sa vam tema paci, a ze si takto navzajom pomozeme xixi:-)urobim kuk na tu stranku čo ste tu napísali. čo sa týky tej organzy, mne jedna pani,čo mi to predavala, hovorila, že ona zdobieva stol tak že na 1 osobu potrebuje cca 50 cm organzy, takže tak. ja som tiež chcem na stol ikebany, kupila som si trosku lupienkov, lebo zasa velmi prehnana vyzdoba je o nicom ,aby si ludia mali kde vobec položit pohar a ruky xixi... a ako si vyzdobite napr. priestor za vasim stolom kde budete sediet?
Odpovedať
Profilova fotka
bejka, heeeeeeeej?? no mne to jedna baba odporucila, ze tam je vsetko super :-N no do Ikea urcite kvoli vyzdobe nabehnem, to nie je o com :))) a urcite ju mam blizsie ako do ZA :) sharin. dakujeme ;-) a skoda, ze tvoju hotovu vyzdobu nemas v albume :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
...a stahuju sa, takze teraz tam maju 50% zlavy...urcite tam behom tyzdna zajdem :-)
Odpovedať
sasettka: pridala som vyzdobu do albumu :-) snad sa bude pacit ... nechceli sme plne stoly, ale nieco jednoduche a predsa slavnostnejsie ako bezne nastylovane stoly v restike :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, sharin, dakujeeem, mali ste to tam naozaj vsetko velmi pekne :))) celkovo aj tie priestory, mne sa velmi pacia take interiery, kde je cosi prirodne, bud kamen, alebo drevo...bohuzial sme si take nieco nenasli, mame klasicky nicim nedeleny priestor, uz len kvoli tomu som si vybrala tie kruhove stoly, aby to tam tvarovo nejak ozilo :))) a ked tam nie je ziaden prirodny motiv, tak ho tam pridam aspon tymi kvetmi a brectanom :))) juuuuj a este to jedlo, co ste mali, to sa mi az slinky zbiehali :-N
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?