Vintage výzdoba august 2016 Považská a okolie :)

Ahojte ženy prosím Vás poraďte mi niekoho šikovného na výzdobu vo vintage štýle - čipka, juta, drevo, gypsomilka... pre cca 70 ľudí a za rozumnú cenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, poslala som vám IP :-)
Odpovedať
@marhulka31 Dobrý večer....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti,svadobna kytica,menovky,menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. :) Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS,alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť. S pozdravom a prianím pekného večera Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
@marhulka31 Dobrý večer, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov a zvoleného druhu kvetov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem nezáväzný rozpočet. Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
Profilova fotka
Sme svadobná agentúra wDay zaoberáme sa kompletnou výzdobou svadobných sal. Pôsobíme hlavne v Trenčianskom a Žilinskom kraji od Vás sa nachádzame cca 20 km. Ak by Ste mali o naše služby záujem neváhajte a kontaktujte nás. Radi Vám vypracujeme cenový rozpočet pre Vašu svadbu a staneme sa súčasťou Vašich predstáv. Stačí ak mi v správe napíšete počet ľudí, druh kvetov, rozloženie stolov resp. Vašu predstavu :-) . Alebo ak máte stanovenú sumu na výzdobu, rada Vám navrhnem a vypracujem výzdobu k Vašej spokojnosti. S pozdravom wDay
Odpovedať
Profilova fotka
Viem Vám zabezpečiť rôznu výzdobu, menovky, vyrezávané iniciály, texty, poháre. Pozrite si galériu aj eshop.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj marhulka31, keby si mala záujem, predávam (aj na časti) výzdobu z vlastnej svadby, keby si mala záujem, pozri si fotky http://www.mojasvadba.sk/market/kompl...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, pozrite si náš profil, v prípade záujmu radi pomôžeme :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?