Vintage svadobná výzdoba - nápad na oznámenia, menovky

Ahojte baby, prosím poraďte. Chcem výzdobu v štýle vintage, farba asi rose quartz a s nejakou čipkou, poprípade jutou...do toho chcem však zladiť aj menovky, etikety a oznamká, viete dať nejaký nápad? Ako to všetko zladiť, aby to bolo pekné a ladilo to? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici skús nájsť buď tu v shope alebo na sashe.sk niekoho, kto vyrába aj menovky, oznámenia aj etikety a všetky tieto veci, kt. chceš a takto to naraz objednať...budeš mať istotu, že materiály budú rovnaké. Pokiaľ si to teda nechceš vyrábať sama :) Každopádne vieš si v PC vytvoriť oznámenia aj menovky a aj etikety napr. a potom si to dať vytlačiť niekde.
Odpovedať
@nika_m máme na to fotografa, ktorý nám zabezpečí toto všetko, len neviem celkom aký štýl oznámenia a k tomu menoviek, etikiet vybrať, aby sa to hodilo k tomuto štýlu výzdoby.
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici Aha aha...no a čo tak dať oznámenia vo farbe výzdoby, resp. to skombinovať ešte s nejakou? do toho môžeš zapracovať nejaký čipkovaný pásik a jutovú mašličku. My budeme mať čipkovo-jutové pierka.
Odpovedať
@nika_m ja by som chcela tiež čipkovo-jutové pierka, alebo ružovo-čipkové pierka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici No tak to sa dá jednoducho urobiť :) nejakoo to dokombinuješ neboj nič :)
Odpovedať
@nika_m zlatá :) ĎAKUJEM :)
Odpovedať
potom aj nejake pekne najdes tak daj vediet, aj ja zhanam :-)
Odpovedať
Pozri môj album DIY návody a nápady, tam mám nejaké ukážky menoviek v štýle vintage, ku ktorým je ľahké doladiť aj ostatné veci ako oznamka a pod. http://www.mojasvadba.sk/blog/asaria/...
Odpovedať
dakujeme za navody :-)
Odpovedať
@asaria krásne ďakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici Ak chces jutu a cipku, tak by som isla do hnedeho papiera plus krajky, pripadne to este previazat jemne ruzovou tenkou stuhou. Otazka je ci chces vintage s nejakym presahom do rustic chic, v tom pripade to, co pisem vyssie. Alebo chces vintage na sposob old romance a v tom pripade by som isla do ornamentovej rose quartz, cream&gold kombinacie, alebo chces vintage floral. Rose Quartz nemusis mat nutne na oznameni., ale mozes ju tam dostat v podobe farebnej obalky, alebo tej stuhy, atd. Moznosti je vela. Pridavam nejake fotky na inspiraciu, co myslim....Ked sa robi oznamko, tak nie je problem k nemu navrhnut rovnake menovky a v podstate vsetko, co nevesta vyzaduje (nalepky na vysluzkove krabicky, dakovacie karticky, atd.)
Odpovedať
@petersdottir Ďakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
vintage, juuuj to je nadhera :-)
Odpovedať

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?