Veľká fotka nad svadobným stolom

Nevestičky, poradte! Mala niektorá z vás (alebo bude mať) nad svojim svadobným stolom zvačšeninu (foto) vás a vášho partnera? Ja som o tom odjakživa snívala. Mat to namiesto srdiečok alebo obručok,ktoré sa tam zvyčajne dávajú. Ak je tu taká žienka, prosím poradte aký rozmer ste mali, približnu cenu, aký materiál a kde ste si to dali vyhotovit...:) Budem vdačná za odpovede :)
Odpovedať
tak to je super napad. :) ja milujem nase fotky a stale rozmyslam nad tym ze tie srdiecka sa mi moc nepacia :) Dokonca som z nasich fotiek vybrala zatial asi 500 ktore budeme v sale dookola premietat. plus este musim pridat fotky z detsva a nascanovat ich . nasich fotiek tam bude ajajaj. a ked by slo o rozmer tak 80 x120 minimalne alebo daky podobny rozmer.
Odpovedať
Profilova fotka
@myreason ahoj...tak toto bol aj moj sen a jednoznacne som to chcela...no nakoniec nebudeme mat fotku za nami, ale na 3 obrovskych plazmach...ale urcite suhlasim s tymto vyberom...je to nadherne!!!
Odpovedať
@martinka1234 aj ked mi zopár ludí už povedalo, že su to trochu zbytočne vyhodené peniaze, ja si za tým stojím,..veeeelmi to tam chcem mať! a budem aj :-D Preto zhánam info...No ja chcem ešte o niečo vačší rozmer..minimálne 120x140cm cca ;-) kedže sála bude velkáá :)
Odpovedať
@myreason jasne fotky su super cim vacsie tym lepsie :) len spravne vybrat tu fotku. mas oblubenu ?
Odpovedať
@dubaik1985 ahoj...tak super, hlavne že tam tie fotky budete mat :) ked to aj nebude nad stolom :) supiš nápad tiež ..
Odpovedať
@martinka1234 takých mám viac,..ale možno sa ešte pôjdeme "cvaknuť" :-) hlavne by ma zaujímalo na aký materiál je to najlepšie dať urobit, a ták....no hádam sa tu nejaká žienka ozve,čo má skusenost :)
Odpovedať
Profilova fotka
@myreason ahojky..aj mne sa to velmi paci..svadbu mame v redute v poprade a uz to tam jedna nevesticka mala..tak posielam link..viem ze to mala po bocnych stenach co som len tak matne pozerala..preposielam link ak by si chcela videt.. http://www.facebook.com/photo.php?fbi...
Odpovedať
@jelsulka ahoj, dakujem ti velmi pekne... Ako som to pozerala, tak tá foto s rukami - tú mali asi za hlavným stolom...si myslím. :-)
Odpovedať
Ahojky, my sme mali nas plagat, sice nie dnu ale von, kedze obrad sa konal von a dnu za nas sa nezmestil kvoli oknam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@myreason aj mne to tak vyslo..skoda len, ze nemaju viac nafotenych, lebo viem ze to mali po celej tej hale..ale tak aspon vidis ake asi velke to mali a zalezi aj od toho aku mas miestnost a jedno s druhym :)
Odpovedať
Profilova fotka
Len taky tip, kedze som svadobný a portrétny fotograf z Košíc. Zazil som na svadbe, ked nad stolom bola spominana fotografia, no boli dve a na fotkach boli rodicia v svadobnom, mladomanzelskeho paru. Ako to vyzeralo mozete zhliadnut na fotografii zo svadby
Odpovedať
@janie7 ahoj, prosím ta a kolko vás stál ten plagát? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jelsulka aha,tak oni to mali po celej sále...Presne, záleží aj od miestnosti. Nám sa to práve hodí len nad ten stôl :)
Odpovedať
@marekjanicko Dakujem pekne za tip / ukážku. Ale isto iste tam chcem mať nás a nie rodičov...ale dakujem vám :) Každá rada/ukážka ma poteší...
Odpovedať
@myreason my tiez budeme mat nasu fotku na stene.Ziadne srdiecka ani ziadne ine "dekoracie".Ja si to predstavujem tak,ze to bude cca 100krat 120cm a nebude to plagat,ale fotka na platne.Cize tam bude aj ten dreveny ram,ale schovany pod tym platnom.A po svadbe si ho zavesime do spalne,takze az take vyhodene peniaze to nie su ;-) A kedze my budeme mat cyklamenovo ciernu vyzdobu,fotka bude ladena tiez v takych farbach.Mame malu dcerku a my s priatelom budemem obleceny do tmavych siat a mala bude cela v cyklamenovom.Nieco podobne ako na tejto foto
Odpovedať
@nanika09 super! Tak to je potom skvelé, že ten obraz na plátne aj využijete. My sme jednoznačne za plagat, pretože nám by sa do bytu už taký velký obraz nevošiel :-D a cenovo vyjde plagát aj lacnejšie. ale rozmer si predstavujem podobný,tiež okolo tých 100x120cm a viac..
Odpovedať
@myreason no hej,nam sa to veru zide,lebo mame prazdnu stenu v spalni.A cenovo to je take iste,ako by sme si kupili obraz :-) .Ale keby som to nemala kam dat,tiez by som dala plagat ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?