Tyrkysovo - fialová výzdoba

Profilova fotka
Ahojte baby.najde sa tu niekto kto bude mat takuto vyzdobu? odkial zhanate material? dakujem
Odpovedať
@lessiie aký materiál myslíš? papiere, či organzu, či látku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka no tak vzhladom na to ze si budem robit vyzdobu sama tak hadam vsetko :) organzu, servitky, masle vsetko :) aj ty budes mat taku vyzdobu?
Odpovedať
ak by ste potrebovali mame v ponuke aj fialove aj tyrkysove materialy (organza hladka, vzorovana s hodvabnym vzorom, s glitrovym vzorom, satenova organza a aj čipka )
Odpovedať
@lessiie tak potom viem, že stranka lacnaorganza je fajn :) a servítky velvetheavenshop :) ja budem mať vlastnoručnú, ale organza sa mi práve nepáči, tak budeme bez nej. budeme mať ružovo-zeleno-bielu s prvkami béžovej. zo stropov budú visieť pompomy, servítky budú ružové previazané špagátikom, menovky sú s ornamentom, ktorý je aj na oznámení. a tak, veľa toho bude. ale sa to stratí v tom priestore :)
Odpovedať
ja som vacsinu nakupila cez evitabridal.sk v porovnani s inymi sa mi to zdalo najvyhodnejsie,a co sa tyka dodanych veci som spokojna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rosette01 @rosequartz dakujem :)
Odpovedať
@raverka ahoj, mohla by som sa opytat ako chces tie pom pomy zavesit, aby viseli zo stropov?? Tiez nad tym rozmyslam, len neviem ako ich zavesit..
Odpovedať
@denisalv chcela som to prilepiť papierovou páskou, prípadne washi, takou, čo nestrhne stenu, no práve mi napísala pani Bošanská, že to v maranelle ani nie je možné. takže čo. mám 18 pompomov, čo s nimi.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
...my sme ich pripínali maličkými pripináčikmi o sadrokartónový strop aj o strop s polystyrénovými a penovými kazetami a držali dobre. Po zvesení na strope nebola žiadna stopa po pripnutí.
Odpovedať
@raverka @noblesa aha takze paska alebo pripinaciky..dakujem pekne..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, u mna v bazariku najdes aj fialovy aj tyrkysovy material, skus pozriet, mozno ta nieco zaujme..
Odpovedať
@noblesa no skúsim to navrhnúť, uvidíme, či to prejde. je prísna :) @denisalv no tie pripináčiky sú podľa mňa lepší nápad ako tá páska :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
...každopádne by som si trvala na svojom a nenechala sa odbiť . Vy ste tí čo zaplatia za prenájom a jedlo a stále platí " náš zákazník, náš pán " Pom-pomy a pripináčikmi im to tam nezničíte ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
skús pozrieť moju ponuku. mám tam všetko potrebné na výzdobu. A zajtra mám na všetok tovar 20% zľavu
Odpovedať
Profilova fotka
kuk napríklad na moju stranku - v pripade zaujmu poslem aj konkretne obrazky tejto farebnej kombinacie
Odpovedať
Profilova fotka
Paci sa, posielam foto na inspiraciu a velmi rada podobnu vyzdobu pre Vas zrealizujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?