Svetelná stena svojpomocne

Profilova fotka
Ahojte :) Prosím vás ja by som sa chcela opýtať, či si niektorá z vás vytvárala svetelnú stenu sama svojpomocne. Ak áno poprosila by som vás o nejaké nápady :) Požičanie sa mi zdá dosť drahé.. Pekný deň všetkým :)
Odpovedať
Ahoj, ja som síce ešte nevytvárala ale mam to v pláne tiež a nejak sme to tak rozmýšľali že v obchodoch ako tedi alebo pepco sú na predaj ledky...A to zavesiť na taký priesvitny špagátik a bude to za takou zaclonkou čiže nebude vidieť nejaké tie vychytavky ako si to tam človek pripevni a tak
Odpovedať
@venna156 ahoj ja som si ju robila sama..sice mi ju potom ti co pripravovali salu v den svadby dost pokazili ale keby to nepokazili tak by to vyzeralo super.. kup si obycajny bielu zaclonu co ma navrchu take haciky na zavesenie a zaves na spagatik alebo ja som vesala na bielu stuzku taku uplne tenucku a kup si taketo svetielka z ali https://www.aliexpress.com/item/3M-x-... pre krajsi efekt si kup 2..lebo mne tam casnici dali len jednu tuto svetelnu rezat aj ked som mala kupene 2 ale co uz no.. tie svetielka som zakvacila tiez za tie zaclonove haciky a drzalo to super a potom uz len zavesit o strop a svetelna stena hotova :) tie svetielka potom napr. vyuzijes ako my chceme dat na altanok aby nam to pekne svietilo ked tam vecer budeme sediet alebo ako vianocnu vyzdobu cize to neni az taka zbytocna investicia ako keby si si to mala prenajimat :)
Odpovedať
Profilova fotka
z wishu alebo aliexpressu sa daju normalne takto objednat svetielka za par eur len podla sirky si musis vyrata kolko potrebujes :-)
Odpovedať
to nie je teraz problem, vela zien si objednava veci takto a sami si vyrabaju
Odpovedať
Profilova fotka
@nikca101 jeej ďakujem krásne :) snáď to ten špagátik vydrží :) @jarunielka ešte, že máme ten aliexpress :D neviem čo by som bez neho niekedy robila :D
Odpovedať
Profilova fotka
@moniqam ja som akurát rozmýšľala že ako ten špagátik pripevniť.. lebo klince do steny nebudem môcť byť :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?