Svetelná stena na svadbu 18.6.2016 - kde nájdem?

Profilova fotka
Hladam svetelnu stenu na 18.6.2016.
Odpovedať
Profilova fotka
@natalia611 Dobrý deň máme v ponuke svetelnu stenu, na tento termín je zatiaľ voľná ( rozmery- 3 až 6 m). Napíšte mi ak máte záujem - poskytnem viac informácií ;) pekný deň...
Odpovedať
Nám požičali na č.t. 0905 643452.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, prenajímame svetlenú stenu vo farbách biela teplá a biela studená. V tento termín je zatiaľ voľná. Sme z Trenčína. V prípade záujmu Vám v správe poskytnem viac info. Pekný deň prajem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Náhodou niekde v okolí TN sa nikto nenajde ?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@natalia611 Natalia my sme priamo z Trenčína, v rámci TN a okolia máme dovoz a odvoz zdarma :) pekný deň prajem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Ponúkame svetelnú stenu na prenájom ako aj na predaj. Cena za prenájom 3x6m s osvetlenim je 50€. Cena za predaj 3x3m > 60€ .... 3x6m 90€ ( Svetelná stena je s látkovou dekoráciou a súčastou je osvetlenie s možnostou výberu studenej ako aj teplej bielej farby ) V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať Pekný deň :-)
Odpovedať
@hidekor Prosím aká je to svetelná stena 3x6m za 90€, čo sa pozerám tak kúpa závesu 2x3m stojí 290€
Odpovedať
Profilova fotka
@bibkamaku Dobrý deň, Svetelný záves vyrábame mi. Je to kvalitná látka podobná mušlinu. Látka má danú dlžku už v nariasenom stave. Uchytenie je riešené lemovkou cca 5cm a uchytenie osvetlenia je riešené sužkami aby sa dali odnímať a záves v prípade potreby prať. Dlžka je daná na základe osvetlenie, ktoré je v cene. Osvetlenie má 3x3m ( pri 3x6 sv. stene je to 2ks 3x3m osvetlenia ) a je možné si vybrať vo farbách studená a teplá biela. Klienti sú spokojný s tovarom. :-) ( Konštrukcia nie je súčastou ...... K cene 290€ sa neviem vyjadriť :-) :-) ;-)
Odpovedať
@hidekor mám záujem len o svetielka, len mi prídu o moc lacnejšie ako sa predávajú tu na SR
Odpovedať
Profilova fotka
@bibkamaku Svetielka máme v cene 24€/3x3m . Tovar nám v prípade nespokojnosti možete obratom vrátiť naspät. ;-) ( ešte sa také nestalo ) Pre viac info ma prosím kontaktujte v správe
Odpovedať
@hidekor super
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?