Svadobný výzdoba

Ahojte, vie mi niekto poradiť nejakú agentúru, ktorá sa venuje výzdobe v okolí RK? Poznám AS collection, ale neviem či budú mať voľný termín. Ďakujem za info.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mám svadbu vo Vile Fénix v Ludrovej a tam mi spravia výzdobu sály vrátane kvetín. Prípadne ak chceš čisto agentúru čo sa tomuto venuje, skús Teresa svadobé a dekoračné štúdio. Sesterka ju mala na svadbe a pochvaľovala si.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Zabezpečujeme kvetinovú výzdobu z umelých alebo živých kvetov. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály, DJa, fotografa a kameramana. Pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a Vašu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme svadobné a dekoračné štúdio z Ružomberka. Robíme svadobné výzdoby v Ružomberku a na Liptove. Veľmi radi Vám predstavíme možnosti dekorovania Vašej svadby. Budeme radi, keď sa nám ozvete a spoločne pripravíme tú najkrajšiu dekoráciu podľa Vašich predstáv.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?