Svadobný salón Lilien v Ružomberku

Profilova fotka
Ahojte nevesticky...ako ste boli spokojne s vyzdobou svadobneo salonu Lilien v Ruzomberku? Resp. mate dake ohlasy na tento salon? Su tam zdvorile zienky, poziciavala som si tam spol.saty...ale co sa tyka svadby - nemam ziadne info. za rady dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj aj ja robim vyzdoby. V RK som zatial prechodne, ale v priebehu roka sa tam stahujeme. V tychto dnoch sumarizujem novu obednavku - doplnam nove farby satenovych masli a nove navleky lykrove. Pekny den prajem Silvia
Odpovedať
Profilova fotka
v akej cenovej relacii by sa pohybovala vyzdoba pre cca 50 osob. S kvetmi, stuhami..no vsetkym :) nemam vobec prehlad :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adrja napíšte mi prosím internú poštu, vypracujem Vám kalkulácie na rôzne balíky.Na cene sa vieme dohodnúť podľa Vašich možností vždy.Rozdiely v cene závisia od použitého materiálu - mám 3 druhy návlekov na stoličky a mašle satén aj organza. Ku Kompletnej výzdobe máte zdarma svietniky podľa Vášho výberu. Podrobnosti Vám rozpíšem do IP. Pekný den prajem Silvia
Odpovedať
Profilova fotka
@rensilvia bolo by mozne mi tu kalkulaciu poslat na mail? acupajova@gmail.com , aby som to mala vsetko na jednom mieste :) dakujem :) islo by o svadobnu vyzdobu pre cca50 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
@adrja samozrejme napisem vam to do mailu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?