Svadobné štúdio Ambientes

Profilova fotka
Ahojte baby, ma niektora z vas skusenost so svad. studiom AMBIENTES?
Odpovedať
Ahoj, my ich mame zajednanych na september. Ked si ich pozries v casti "Profesionali", najdes tam niekolko referencii a niektore su aj s fotkami. Ja vobec nepochybujem, ze ich vyzdoba bude super:)
Odpovedať
Profilova fotka
@matarka dakujem za odpoved. No, ja som videla fotky a je to prenadherne. Len sa bojim kto ma sokuje cenou lebo za tu nadheru by som sa nedivila. :) mozes mi prezradit ako sa pohybuju cenovo? mate uz dohodnutu temu a vsetko?
Odpovedať
No, velmi zavisi od toho, co vsetko chces vyzdobit a kolko budete mat ludi. My "temu" ako taku nemame - iba sme vybrali farbu, typ kvetov a dohodli sa na pocte svietnikov, vaziciek a ostatne nechame na nich. Ako "odrazovy" mostik skus vyplnit formular, kde si zvolis, co vsetko by si chcela - Andrejka Ti to naceni a potom bud pridas, alebo uberies z pozadovanych veci:) Da sa s nou dohodnut, je velmi fajn:) To, ze Ti napisem cenu, velmi nepomoze, kedze nasa restika je trosku specificka a treba v nej aj nieco pozakryvat bielou latkou.
Odpovedať
poslala som kontakt do IP :)
Odpovedať
Ja jednoznačne odporúčam ;-) pani Andrejka presne vie odhadnúť človeka a vyjsť maximálne v ústrety vsakovakym požiadavkám :-) cenu písať nebudem - je to skutočne veľmi individuálne a závisí to od danej sály... ale asi najdrahšou pokozkou bývajú kvety... ale pani Andrejka ti určite ponúkne viacero cenových kategórii a vies si tak vybrat to najidealnejsie ako finančne tak aj esteticky podla tvojho vkusu ;-) dohodni si s nou stretnutie, budes určite spokojna ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, rozmýšlame aj my nad Ambientes, výzdobu robia veľmi krásnu, neviete mi poradiťť koľko € si mám pripraviť pri počte 50-60 hostí? Nemám vôbec predstavu čo stojí taká výzdoba.
Odpovedať
aj mňa by zaujímala suma okolo ktorej sa výzdoba pohybuje
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
obnovujem tuto temu, aka je priblizne cena za vyzdobu prosim?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?