Svadobné kvety na auto. Kde si ich objednávate?

ahojte nevesticky prosim Vas kde si davate robit svadobne kytice? respektive kvety na afto ? chcela by som umele su lepsie ako zive? kde robia pekne kvety poradte mi dakujemmmmmmmmm :-)
Odpovedať
ja si davam v orchidey,tam mi moj nastavajuci vzdy zajednava kvety a strasne sa mi vzdy pacia.
Odpovedať
a kde si davas robit kyticu ?
Odpovedať
ved ti vravim,ze v orchidey,vsetko si tam davam robit :-)
Odpovedať
aha to je na hlavnom namesti vsak? tam som bol len sa neviem rozhodnut medzi zivymi a umelzmi kvetmi na kapotu, poradis mi ?
Odpovedať
ja som este nevidela z umelych kyticu na aute,tak to sa tazko radi. mne sa pacia zive kvety a myslim,ze na svadbe by mali byt zive kvety. ale je to vec vkusu,takze je to na tebe :-) . z coho budes mat kyticu??
Odpovedať
ja budem mat asi z ruzi kyticu a na auto asi tiez ale mozno aj miesanu
Odpovedať
na auto sa hodia aj živé aj umelé kvety.Ja túto prácu robím dosť dlho .Záležať si daj len na tom ,aby sa druhovo a ;-) farebne hodila k svadobnej kytici .
Odpovedať
ahojte, za par dni budeme mat svadbu, a my by sme si pravdepodobne chceli dat na auto umele kvety. Vedeli by ste mi poradit, kde sa daju take zohnat resp pozicat. Moja susedka mala take na svadbe a vyzerali ako zive. Dakujem uz teraz za tipy.
Odpovedať
Ahoj, pocula som, ze taketo krasne umele kvety dodava firma DK Profit. Vyzeraju ako zive.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, zacinam byt dost v casovej tiesti, mohli by ste mi prosim odporucit dobre a nie prilis drahe kvetinarstvo v ba? Velmi pekne dakujem Zuzana
Odpovedať
Profilova fotka
to: zumy kolega sa bude zenit a vraj niekde na Vajnorskej (blizsie k Trnavskemu mytu) je nejake dobre (a nie prilis drahe)...neviem, nevidela som...my mame na to este rok, takze som este nezacala sondovat
Odpovedať
Profilova fotka
ja som objednala v Kulla centre, maju trochu vyssie ceny, tetula tam bola zlata, tak sa necham prekvapit, co mi vycaruju:)))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
A zive kvety Vam pocas dna nezvadnu? alebo ako to riesite? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
uz nie su take horucavy, malo by to byt lepsie, ale zavisi od typu kvetov...
Odpovedať
Profilova fotka
Ale ja mam svadbu v maji, to bude uz tak trocha teplejsie, dufam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lucia29, kvetinárka si vie s tým poradiť, zvyčajne sa na rizikové kvietky, ako napr. ruže použijú od spodu na stonku ampulky s vodou. Ak nechceš, aby ti ampulky zbytočne ikebanu predražili, dohodni sa s nimi, že ich po svadbe vrátiš. Mne to tak vyšlo. Tiež nie je vhodné vystavovať naaranžované auto na slnko, pokia+ to nie je nevyhnutné, samozrejme, tú polhodinu/hodinu počas obradu to kvety vydržia a s ampulkami určite.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry napad, dakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Nám robili kvety baby z firmy reka ...... aj dekoráciu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj tu v bazare som našla krásnu ozdobu z margarétok..Myslíte si že sa budú dat zohnat aj v septembri..Svadbu máme 18....dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?