Svadobná výzdoby Trenčín 23.9.2016 svadba piatok

Prosím nejaké ponuky na výzdobu 23.9 v trenčíne? svadba bude v panorama clube, počet hostí do 55. Dakujem, bolo by fajn ak by boli v ponuke taktiež chiavari stoličky
Odpovedať
@daniela.ho Dobrý večer...písala som IP. s pozdravom Erika
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela.ho Dobrý večer, V Panorama Clube sme už niekoľko krát zdobili svadby, sú našimi partnermi. na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov a zvoleného druhu kvetov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem rozpočet. Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
@luxdecor dakujem, napisem vam na email a poslem foto čo by som si predstavovala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela.ho Dobry den Danielka, aj my sme uz robili vyzdobu v Panorame, mame aj chiavari stolicky v bielom prevedeni, radi vam vypracujeme ponuku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?