Svadobná výzdoba - zelená

Viete mi poslať nejaké fotky zeleno bielej výzdoby....čo ste naživo videli alebo sa vám páčili? Alebo odporučiť niekoho kto robí takú výzdobu (svadba bude v Dubnici nad Váhom) ...poprípade nejaké nápady keďže sme obaja poľovníci. Niečo pekné ;-)
Odpovedať
A štýlovo to chceš ako? Skôr niečo glamour alebo prírodné alebo vintage? Ak ste poľovníci, tak možno niečo skôr prírodné by sa hodilo... My sme nemali úplne 100% zeleno-bielu, ale možno ťa zaujme :-)
Odpovedať
my sme mali takuto "polovnícku" výzdobu na oslave
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň:) My si zeleno/bielu predstavujeme takto..:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň:) My si zeleno/bielu predstavujeme takto..:) Horska tema, ideálna pre polovnícku..akcent zemitej s vinovou.. Mozno aj s nádychom jemnej romantiky s akcentom ruzi;)
Odpovedať
@6petka1 Dobrý deň aj ja sa venujem svadobným výzdobám...vyzdoba sal,kostolov,aut....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem.Téma je veľmi zaujímavá a veľmi radi robíme nové svadobné témy.našu prácu si môžete pozrieť tu na MS,alebo tiež na FB. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť :) S pozdravom a prianím pekného dňa Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?