Svadobná výzdoba vchodu v paneláku

Slečny, čo poviete na moju otázku. Idem sa vydávať. Dobierka bude prebiehať u nás. Bývam v paneláku. Čo si myslíte o výzdobe vchodu? Vyzdobovali by ste ho? Ak áno, ako? Alebo si myslíte, že je to zbytočné. Samozrejme, odobierka bude prebiehať v byte :-), ale mi napadlo, či by nebolo pekné vyzdobiť aj vchod. Vďaka za príspevky. :-)
Odpovedať
AHoj . osobne si myslim ze je to trosku moc vyzdobit aj vchod. v panelaku ziju rozni ludia a ked to neodpraces hned tak moze byt problem. s mojim nazorom vsak nesuhlasi moja mama a aby aj susesia videli ze sa vydavam tak tieto veci sa rozhodla zobrat do ruk ona. ked somsa dozvedela o harmonike aby nahodou cely cirkus nikomu zo susedou neusiel skoro som odpadla. Takuze ak chces kludne si vyzdob ak mas dobrych susedov jednoznacne. ak nie pouvazovala by som . Ps. akonahle vyzdobis vchod vsetci budu ocakavat kolace. drzim palce :)
Odpovedať
martinka1234, ďakujem za radu. Myslím, že si to v celku pekne vystihla. Ešte nad tým pouvažujem. Ono naši susedia sú úplne v pohode. Myslím, že by im to nevadilo, len som premýšľala nad tým, či to potom už nie je prehnané.
Odpovedať
Profilova fotka
moje sestry čo sa vydávali, tak sme im vchod ozdobili....a keďže sme bývali na treťom poschodí, tak sme ozdobili aj zábradlie na našom poschodí :) od nás neočakávali koláče v žiadnom prípade... :)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas vo vchode sa uz konala nejaka ta svadba a nikdy nikomu nevadilo vyzdobenie vchodu. A s kolacmi neviem ako susedia cakaju alebo necakaju ale pri kazdej svadbe sme nejake kolace dostali (byva nas tu 14 rodin). Ja , pri svojej svadbe tiez vchod vyzdobim a kolaciky porozdavam. ;-)
Odpovedať
my budeme tiez vyzdobovat vchod. a rovnako ako mary, aj u nas sa vyzdobuje zabradlie. Ked mala kamoska svadbu, vchod sme jej vyzdobili, nad dvere sme dali len taky pekny veniec a na zabradlie maslicky, nie zasa nic extra ale jemna vyzdoba je podla mna fajn.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?