Svadobná výzdoba v ľudovom štýle

Profilova fotka
ahojte dievčatá. Chcem od Vás radu, čo ešte doplniť k výzdobe. Celá bude v ľudovom štýle. Na stoloch biele obrusy a cez ne stredom dlhá štóla z kvetinkovej látky. Servítky tiež s ľudovým motívom. Na stoloch budú staré maľované džbány so živými kvetmi. Rozmýšľam, či ešte urobím svietniky, ozdobila by som ich krojovou krajkou. Nenapadá ma, ako ozdobíme náš hlavný stôl. A čo ešte doplniť?? Ďakujem za všetky tipy, príp.obrázky, ak nejaké máte k výzdobe s touto tematikou.
Odpovedať
Profilova fotka
problem je, ze za nami mladomanzelmi stoji bar a vstup do kuchyne. co dat za nas stol, aby sa to opticky oddelilo?
Odpovedať
krásne :) aj ja som chcela v tomto štýle, no nevyšlo to. podľa mňa tam toho už viac netreba, aby to zasa nebolo prehnané. Mohlo by sa to navzájom byť a čaro folklóru by sa zmenilo na gýč. Hlavný svadobný stôl vyzdob podobne ako ostatné. Možno len daj vyrobiť väčšiu a honosnejšiu kyticu, resp. ikebanu. A čo za vás? Hmm... skús niečo v tomto duchu, ako je na obrázku :) ale farebne iné pásiky. A prikladám ešte taký bonus, keďže máš folklórnu svadbu. Zrejme aj šaty alebo aspoň kroj na čepčení. Kamoška sa venuje handmade a robí krásne folklórne náušnice aj manžetové gombíky. Možno by sa hodili :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) aj my budeme mat v modrej vyzbobe zakomponovany folklor :) ako inšpiraciu som.mala tieto fotky :) mamka mi narobila kvetinky pre družbou z folklornou stuhou len sa este pripne k tomu niečo zelene :) pridam ti fotky ktore ma.inšpirovali snaď pomožu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, napr môžte svoj stôl dozdobiť aj takýmito drevenými magnetkami, ktoré následne zostanú svadobným hosťom ako pamiatka na Váš veľký deň. Drevo sa určite hodí.
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo možno aj takýto prírodný kúsok, ktorý môže skrášlovať čelo stola alebo stôl so svadobnou tortou ako vidíte na obrázku.
Odpovedať
Wau tie kvetinove vzory to je nieco krasneho. A chces mat aj na sebe nejaky taky doplnok?Mna hned napadol opasok s takym tradicnym vzorom. Inak chvalim vyber lebo som sa nestretla s takto zdobenou svadbou. bude to nieco ine a mysim, ze to bude vyzerat krasne.
Odpovedať
Profilova fotka
@samka11 ano opasok, partu ma hlave a zenich tiez :) dakujem :)
Odpovedať
Tak super ked to budete mat takto zladene. Konecne nieco ine. Inak som si vsimla ze sa takato ludova vyzdoba a vzory prenasaju aj do oblecenie. Je to v celku trendy teraz. Budete krasny verim tomu. Nech ti to len vsetko dobre dopadne a hod sem potom nieco so svadobneho albumu aby sme sa mohli pokochat :-)
Odpovedať
Ak hladate svadobne vyrobky s ludovou tematikou, odporucam https://www.facebook.com/WoodARTeu/ Nam vyrobili krasny podnos na prstienky s ludovym motivom, vedia vyrobit aj ine veci, drevene tacky, albumy, napisy atd.treba im napisat
Odpovedať
Profilova fotka
@black_thorn ahoj , neviem ci si uz vyriesila ten bar za vami, ale ak nie, tak mozno ako tip, takyto stojan a nanho dat tematiku aku mate na svadbe, zaroven by pri nom mohli byt pekne skupinove fotky. bohuzial nemam lepsiu foto, toto je este nedokoncene.
Odpovedať
Ahoj ja budem mať tiež s ľudovou tematikou šaty, kytica, oznamenia, vlasy, servítky vázy... Aspoň na inšpiráciu zasielam svadobnú tortu a kyticu :-)
Odpovedať
Wuaau no nadhera to vsetko. Teraz sa mi zda, ze nastal taky buum s tymito ludovymi vecami. Vsimla som si, ze aj na oblecie davaju teraz take rozne ludove nasivky. Aj mińule som dokonca stretla taku dievcinu a mala ciernu suknu po kolena a taky opasok ludovy cez nu. Celkom zaujimavo to vyzeralo veru. Tuto poslednu tortu je aj skoda zjest ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
U nás v Eshope nájdete teraz juty v rôznych farbách. Nádherná je napríklad modrá, ktorá ideálne pasuje do tejto tématiky. Cena je 6,00€ za 5y (4,5m), čo si myslím je lepšie ako na aliexprese, kde su jutoviny väčšinou v dĺžke 2,9m a cena je oveľa vyššia.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Wau toi je teda krasne. Ani by som nepovedala, ze sa toho az tolko v takomto dizajne najde. No je pravda, ze taketo veci sa vracaju znova do mody. Minule som si dokonca kupila rifle s takymto motivom. Svadby v tomto style isto nebudu vyzerat obycajne a tuctovo. Krasne veci ste kocky ponachadzali. Nuz budete to mat peknucke.
Odpovedať
@mariamary krasna torta. Aj budes mat taku alebo si ju pretvoris na svoj obraz nejako. velmi sa mi paci tento motiv. Ked som sa vydavala ja, tak taketo nieco nebolo a to nie je tak daleko do zadu, co som mala svadbu. Trendy sa menia kazdu chvilu ale toto ludove mi padlo do oka. A vsak teraz sa to nosi aj na obleceni, co som si vsimla
Odpovedať
@modra_lastovicka ahoj presne takú chcem lebo je jednoduchá a pritom vyšperkovaná :-) mám aj šaty s ľudovou výšivkou aj pozvánky aj na začepčenie budem mať zapožičaný kroj. :-D :-) Pridávam ako bonus pozvánky ktoré mi pomohla prichystať moja budúca švagrinka :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
https://www.ludovymotiv.sk/p/papierov...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?