Svadobná výzdoba v čokoládovo- hnedej farbe

Ahojte, nikde som tu zatial nenasla inzerovanu ani spominanu svadobnu vyzdobu v cokoladovo-hnedej farbe. Rozmyslam tu nasu svadbu ladit do smotanovo-cokoladova, ale bojim sa, ze nezozeniem ani masle na navleky na stolicky v takejto farbe. Viete mi niektora odporucit, kde hladat? Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Ahoj, máš nejaké foto na inšpiráciu? už si niekde videla takú výzdobu? môže to byť veľmi pekné, zaujímavé a netradičné.
Odpovedať
zelnikova, ak si sa rozhodla pre vyzdobu v tejto farbe, tak je to mimo prudu, a teda asi ani nic komercne nezozenies... Ak do toho pojdes, rozhodne by som ti odporucala vykaslat sa na navleky na stolicky, a okrem originalnef farby riesit aj cely styl svadby originalne. drzim palce.
Odpovedať
Foto pre inspiraciu zatial len zhanam :-) ale mne sa tato farba velmi paci a viem si ju predstavit krasne zladenu so smotanovou. Chystame obrad na zahrade, tak by som chcela mat hosti usadenych na stolickach so smotanovymi navlekmi a velkymi cokoladovohnedymi maslami, druzicky by mohli mat tiez saty tejto farby a samotnu hostinu by som tiez tak rada zladila. Samozrejme, decentne, aby sa to neprehnalo s tou cokoladou :-) ale urcite by tomu mala kralovat cokoladova torta :-)
Odpovedať
aha... tak to je ina vec - take obrazky najdes na webe v slusnej miere, len sa trosku pogoogli. :-D na SK to ale zatial moc nefici...
Odpovedať
To som si vsimla :-) ale snad sa mi nieco podari najst. Chystame svadbu len pre 40 hosti, tak by som si rada vyzdobu robila sama, mna to aj celkom bavi vymyslat ;-)
Odpovedať
tak tu ti asi vela dievcat a zien nepodari, ale na googli vie hladat kazdy. a tebe pise, ze si mala uz svadbu v novembri 99, je to tak? ci to blbne?
Odpovedať
:-) tak to asi ozaj blbne, musim si to prenastavit. Planujeme az buduci rok koncom augusta. Googlim poctivo :-)
Odpovedať
http://images.google.sk/images?hl=sk&... http://images.google.sk/images?gbv=2&...
Odpovedať
uplne idealne pre druzicky http://trulyweddingblog.com/wp-conten...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.myweddingreceptionideas.co...
Odpovedať
Ja mam obe druzicky blondinky a dufam, ze sa im bude tato farba pacit. Podla mna by im celkom sla :-)
Odpovedať
zelnikova, a mozem sa spytat, preco chces druzickam nanutit saty? a ani tak nejde o farbu, ktora sa hodi alebo nie, ale skor o strih - kazdemu predsa sedi nieco ine... ??? ja by som ani nechcela byt druzickou, keby som si musela obliect nieco, co nevesta vymysli a byt este aj v takych istych satach ako niekto iny (ine)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja im rozhodne nechcem nanutit strih, len by som chcela, aby mali podobnu farbu. Strih nech si vyberu sami, vsetky tri chodime k tej istej sikovnej krajcirke, tak to nebude problem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
obnovujem túto tému - nemá niekto nejaké inšpirácie pri tejto kombinácii ? po prípade aj hnedo - zelená nieje zlá..:)
Odpovedať
@dzula ahoj :) konecne niekto kto ma rad hnedu :) ja budem mat hnedo - zltu vyzdobu so slnecnicami .. Myslim, ze krajsia neexistuje :) Akurat sa mi nepaci hneda organza, lebo ked ju das na biely obrus, nevyzera to bohvieako, tak skusam hladat nieco, cim ju nahradim ..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja rozmýšľam nad hnedou len čo sa týka dekoračných doplnkov, stoličky sú pekné nové hnedé, takže návleky asi nebudú, ale chcem aby to nejako ladilo, tak som rozmýšľala nad hnedými perličkovými girlandami, kamienkami alebo lupeňmi na organze, ale ešte som také nikde nenašla, ďalej napríklad hnedé sviečky alebo servítky v kombinácii s hnedou. Moja predstava je kombinácia hnedá-ružová či tmavoružová alebo hnedá so zlatou... :-)
Odpovedať
Ahojte...ja som sa rozhodla, ze vyzdoba bude bielo - čokoladovohneda...prvy impulz bol ten, ze nie som typ na fialove alebo ruzove vyzdoby, tak som pozerala po nete a nasla som prave tuto kombinaciu. Nie som ani typ na viacfarebne kombinacie, i v reale mam s viac ako 2 farbami problem :-) a vyber farby som si potvrdila aj po tom, ako som si vybrala restauraciu. Bola som v nej par krat a videla som aj foto zo svadby v tejto kombinacii, len tmave navleky a biele stuhy, ale to sa mi uz zdalo moc tmave. Takze som volila biele navleky a cokoladove masle. Vyzdobu zabezpecuje restauracia, takze viac sa o to nestaram :-) zial, musia tie masle odniekial doviezt, ale mne je to jedno, je to za tu istu cenu, takze nech sa trapia :-D a kedze uz je tato kombinacia, tak aj kytica, topanocky a trochu aj oblek bude prave do tejto farby... :-) diky bohu, ze sa nemusim starat o zhananie vyzdoby...akurat musim este vyrobit oznamenia, menovky a menicka - tiez tato kombinacia - to je moja jedina starost :-D v nahlade vyzdoba v opacnej kombinacii :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne osobne sa páči aj hnedo-krémová-zlatá...alebo hnedo-zelená s takou tou pestrozelenou je tiež super...:) @ponozkazt nerozmýšľala si nad šerpou? keďže sa ti organza nepáči....;-) tiež to veľmi dobre vyzerá.... nejde mi sem pridať fotku...:( @z.junasova nooo hnedé doplnky je celkovo dosť problém zohnať... ale so sviečkami a servítkami nevidím problém..:) a zasa ak bude čokoládový podklad - tak sa viac hodí niečo zlaté-krémové...:)
Odpovedať
@dzula len neviem, kde by som ju zohnala a za kolko .. musim to este obehnut .. Inak hnedo zlata, hnedo ruzova tiez velmi pekne kombinacie .. Ja mam velku salu v kulturaku a vyzdobu si robim sama, dufam, ze to zvladnem .. Ale spolieham sa na heslo - v jednoduchosti je krasa, ale bude to jednoduchost vo velkom priestore :)
Odpovedať
@dzula presne aj nad tou hnedo zelenou som rozmyslala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ajsynka škoda, že sa sem nedajú pridať fotky...vypisuje mi nejaký problém.... lebo jednu úúplne jednoduchú mám, čo sa mne osobne moc ľúbi...:)
Odpovedať
@dzula ukazes v sobotu :) to som ja Mata :)))
Odpovedať
Ahojte... ak by som mohla pomoct...skuste kuki na moj album...hnede šialenstvo výzdoba...bola som unesená z hnedej kombinácie výzdoby na svadbu a mala som čo robiť, aby som aspon niečo zohnala....tak ak potrebujete nejaké to info, alebo sa vám niečo z tej mojej vlastnoručnej výzdoby pači, pošlite IP :-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ponozkazt Ja som sa tiež rozhodla pre čokoládovú výzdobu + kombinácia krémovej (je to nádherné a veľmi sa mi hodí na výzdobu), tmavohnedú saténovú štólu (šerpu) na stôl som si zarezervovala - vypožičala z jednej firmy čo robí výzdobu, tak isto mi zabezpečia servítky z netkanej textílie, budem mať čokoládovú fontánu, sviečky budú hnedé a svietnik bude ozdobený bielo krémovými kvetinkami, stoličky nebudeme mať obtiahnuté, lebo sú krásne hnedé novučičké, masívne, bola by škoda ich zakryť, objednám ešte perličkvú girlandu v smotanovej farbe. Menovky budem mať krémovej farby a mená na nich budú hnedé alebo opačne podľa toho aký papier zoženiem, zatiaľ asi toľko
Odpovedať
simimi isto velmi pekne .. getlerik krasna vyzdoba .. a baby ja mam teraz mansiu krizu .. v sale su bordove stolicky, dost netypickych rozmerov, takze navleky sa nedaju dat .. a teraz neviem, ci sa na to vykaslat a ponechat svoju zlto hnedu vyzdobu so slnecnicami, alebo to ladit k tym stolickam .. videla som zopar foto vyzdob v tej sale, a aj ked boli farby rozne, nebilo sa to s tymi stolickami .. no neviem ..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
aj ja mozem potvrdit ze Hnedo-kremova vyzdoba je uplne nadherna,da sa to krasne zladit s kyticou s poharmi, s vyzdobou doma aj v kostole,vyzera to velmi elegantne, vsetkym hostom sa to velmi pacilo, a celkovy efekt na dvdku je tiez super,takze smelo do toho vyzera to krasne :-)
Odpovedať
@martulus dakujem .. ale to su take divne kancelarske stolicky, nizke a siroke a opierku maju tiez divnu, taku oblukovu .. potvrdili mi v sale, ze jeden par im stornoval kvoli tomu salu, fakt len usit .. a pri mojich 100 hostoch :) musim sa s tym dako vysporiadat ..
Odpovedať
Profilova fotka
@simimi prosím ťa môžeš mi poradiť kde presne si zohnala tú hnedú saténovú štólu? Ja som hľadala aj cez google, ale satén takej šírky ako organza som nikde nenašla. Poraďte kde ešte by sa dala zohnať hnedá saténová organza šírky cca 36 cm. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Ja som si ju vypožičala z firmy Vandadekor, oni totiž nielen zdobia, ale aj požičiavajú výzdobu, ale majú aj mašle na stoličky ak by si si dávala poťahy na stoličky, a majú prijateľné ceny dá sa s nimi super dohodnúť majú aj vebovú stránku, a sú aj na facebooku t.č. na nich ***
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?