Svadobna výzdoba TN kraj

Ahojte prosím viete mi poradiť niekoho z trenčianskeho kraja co robí naozaj peknú výzdobu? Ďakujem.
Odpovedať
áno, viem poradiť :) BerryMe - svadobná výzdoba. http://berryme.sk/ Pozri si na Facebooku fotky s výzdobami :) ja som bola nadmieru spokojná.
Odpovedať
@michaela2704 Pekný deň...ak ste si ešte nikoho nenašla skúste si pozrieť moju tvorbu ...na FB Svadobna agentura Erika :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak by ste mali záujem, môžte sa inšpirovať na našej webstránke a v prípade záujmu Vám vieme vytvoriť nezáväznú cenovú kalkuláciu. Pekný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer sme svadobná agentúra ktorá ponúka komplet všetko. Vrátane banketových stolov ,chiavari stoličiek, rôzneho inventaru ,obalovanie sál (aj stanový efekt ),svetelna stena ,hviezdne nebo , komplet kvetinový cetering. A hlavne robíme všetko pre to aby sme splnili váš sen o rozprávkovej svadbe .
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, vieme Vám vypracovať ponuku na mieru. Kľudne nám napíšte aké sú Vaše predstavy a požiadavky. S pozdravom, Výzdoba Roses.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pozrite si našu web stránku :) S pozdravom, Marta Ďuricová - Talizman
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela2704 Dobrý večer Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Fotky našich prác zo svadieb nájdete tu priamo v albumocha lebo na FB stránke. Pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a konkrétnejšiu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer prajem, skúste pozrieť aj našu stránku, sme z Myjavy. Prenajímame inventár :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?