Svadobná výzdoba - prekrytie stropu

Profilova fotka
Ahojte, rozhodujem sa ohľadne sály pre svadobnú hostinu a zaujímalo by ma, či by niektorá svadobná agentúra dokázala zakryť tento hrozný oranžový strop v Borovej Sihoti v Liptovskom Hrádku (pravdepodobne nejakou bielou látkou, posielam aj fotky pre inšpiráciu) a či by to príliš predražilo výzdobu tejto sály. Výzdobu by som totiž chcela mať v ružových alebo modrých odtieňoch. Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Ahoj, nie som síce z agentúry, ale myslím, že by to akákoľvek lepšia agentúra zvládla. Skús ambientes, jedna radosť...pozri si ich tu v PRO :) no a cena bude asi individuálna, najlepšie, keď si vyberieš niekoho a rovno sa opýtaš koľko by to stálo :)
Odpovedať
Ahoj, to záleží hlavne od toho, či je možné technicky to v danom priestore urobiť a či daná reštaurácia s tým bude súhlasiť, treba sa najskôr spýtať a potom hľadať agentúru. Určite sa to samozrejme predraží, lebo to nie sú metre, ale kilometre látok a v neposlednom rade sa to dá aj samostatne stojacimi konštrukciami, ak by nesúhlasili, ale to je už úplne iná cena a tiež potrebný priestor, ktorý na prvý pohľad v danej reštaurácii je dosť obmedzený. praje krásne prípravy na tvoju veľkú udalosť a snáď nájdeš niekoho kto ti to krásne urobí... :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
prekrytie v restauracii urcite povola, robili sme tam uz ale treba na to skutocne kilometre latky, okrem stropu su tam aj tie stlpy a potom este bocna cast :( my sme vtedy len tak kamuflovali,slo totiz hlavne o nizku cenu za vyzdobu, foto vysledku prikaldam najprv bola latka aj nad stolmi ale potom sa mi to nepacilo, tak me nechali len na stlpoch a vredu na vstupe, vyzeralo to ako taka vstupna brana, nad stolmi ostali len pom poms ruzovu, tam dovolim si povedat ,vobec neodporucam, treba hladad farbu , ktora doladi ten viacmenej oraznovy priestor, napr aj s tou modrou, len ci sa ti paci az taky kontrast? jana
Odpovedať
Profilova fotka
zazka23 našla si prosim niekoho kto zakrýva tie stropy??:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mne všetko robila sestra aj strop - spolu s rodičmi.... ale naozaj tam išli km látky a trvalo to pol dňa kým to tam navešali.... takže v reštaurácii si to svojpomocne neviem predstaviť (ja som mala šťastie, že KD nám dali už od utorka...) a zas som tam videla aj keď dávala agentúra niečo len, aby tam bolo - ale aby veľa neplatili a to keby tam nebolo nič, tak urobia lepšie, lebo to boli len úzke pásiky látky a bolo to otrasné.... buď si priplať agentúre a mať ozaj zakrytý celý strop i stĺpy, alebo naozaj ako písala micinecka, radšej hľadať iný farebný kontras s tou oranžovou - ja by som možno nechala tu oranžovú ako dominantnú so zelenou, žltou a ak modrú tak sýtu modrú....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?