Svadobná výzdoba pre 70 ľudí

Ahojte, kolko Vás vysla svadobna vyzdoba so zivými kvetmi pre cca 70 ľudí???
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dostali cenovu ponuku pre 100 hosti (12 kytic z 22 kvetov, a 8 mensich ikeban z 8 kvetov) za 440 eur. Po zlave.
Odpovedať
Profilova fotka
@veradeu parne cisla sa pouzivaju na pohreby... nechcem, hodnotit, ale vsetko ok asi nebude...
Odpovedať
Už dávno neplatí ,že párny počet sa používa na pohreb,trendy vo floristike sa menia tak ako bola voľakedy kala považovaná za smútočný kvet dnes sa bežne používa vo svadobných kyticiach :-),ikebana je druh japonského aranžmánu (pozri priložené foto) ,to čo ľudia nesprávne nazývajú ikebana je vypichovaný aranžmán.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat 40 hosti. budu tam 7 vaz s 3 estomamy (1 eustoma ma viac kvietkov). sviecky, organza a perlicky. plus ikebana na predny stol. zive kvety ako vyzdoba auta. 4 pierka, 3 kytice, 3 naramky na ruky. vyzdoba kostola (2 ikebany), svadobna ulicka, brana, menovky a menu pre kazdy par. pozicanie travovych stojanov. svetelna stena za prednym stolom. 5 vaz na okna s jednou eustomou utopenou vo vode s plavajucimi svieckami. vsetko spolu 1250 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@petrikazuzka Ahoj! Najskor som prestudovala na nete, aky pocet kvetov sa dava do kytic :) Vlastne mna ani tato malickost nenapadla, mne na tom nezalezi. Kytice budu z viacerych druhov kvetov. Nad 10 sa moze dat hocikolko - tak je vacsinou pisane, alebo je to uplne jedno. Mozno do ikeban (vypichovaneho aranzmanu) :) prihodim po jednom kvietku. Inac trosku nezdvorilo to vyznelo, co si pisala :) ale v pohode :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veradeu mozno to nevyznelo najlepsie, ale ja som v takychto veciach (a kopec inych) velmi zasadova :-D tak mozno preto...
Odpovedať
Profilova fotka
@jkrupova a táto cena sa ti nezdá vela?
Odpovedať
Profilova fotka
mam zive kvety a aj praca nieco stoji. ale hlavne mam to bez starosti. firma vsetko pripravi na svadbu a vsetko uprace po svadbe. my na to nemame cas.
Odpovedať
Profilova fotka
Moja toto isté by si mala u mňa za polovičnú cenu! Ale ako vidím ty si z Prešova a tam sú asi iné ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
@anamidekor Nedá mi nereagovať. :) Nemyslím si, že ceny v Prešove sú iné. Od nás by takáto výzdoba tiež vyšla o polovicu menej a možno aj menej. Rozdiel je však, kde si klient výzdobu objedná. :)
Odpovedať
Po zhliadnutí prác profesionálov na tomto webe musím konštatovať až na pár svetlých výnimiek,ktorých je tu ako šafránu jedno veľké sklamanie.Umelé kvety vo výzdobe,fotky stiahnuté z vwebu a prezentované ako vlastná práca to mi nepripadá veľmi profesionálne.Tak to dopadne ,ked sa amatér hrá na profesionála bez príslušného vzdelania.Týmto príspevkom nechcem nikoho uraziť len vyjadriť svoj názor a nie každý s ním musí súhlasiť,sto ludí sto chutí.
Odpovedať
Profilova fotka
@mojaoslava @anamidekor Podla mna nie je rozdiel, kde si vyzdobu objedna, ale nakolko sa necha odzubat :-) Sorry za vyraz, ale za par kvietkov a sviecok skoro 1300 €...to je odzubavanie a poriadne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@blondiee83 myslela som to tak, ze je rozdiel od ktorej firmy si výzdobu klient objedná. Je rozdiel medzi firmou napr. ako sme my, ktorá funguje cez internet, máme skladové priestory v rodinnom dome a ľudí si platíme za hodiny t.j. za odrobenú výzdobu, ako firma napr. kvetinárstvo, ktoré si musí dať do nákladov nájom, energie, tovar, a ľudí za každý deň otváracích hodín t.j. 5-6 dní v týždni. a takisto je otázka čo v tej výzdobe ešte všetko je. jkrupova pisala, ze je tam aj nejaka vyzdoba stolov, kytice, vyzdoba kostola atd. Ked tak pocitam, tak ak si to zajednávala z kvetinárstva tak by to aj takto mohlo byt.
Odpovedať
Profilova fotka
@mojaoslava :-) Ja som to myslela velmi, velmi ironicky...ale kazdemu ako vyhovuje, no nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@blondiee83 Tak, tak, ako písal 33 sto ludi, sto chuti. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?