Svadobná výzdoba. Poraďte firmu na Liptove

Profilova fotka
Ahojte baby, viete mi niekto poradiť firmu, ktorá mi zabepečí celú svadonú výzdobu.
Odpovedať
Ahoj, skus napisat leilla80 ... Ona ti urcite poradi. alebo skus michelle design ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky skus sa ozvat na tento email, vraj maju agenturu v Lipt. Mikulasi a taktiez pobocku v Ruzomberku. tu je email : do IP Zatial pa
Odpovedať
Ahojte, ja som síce z Oravy, ale výzdobu mám zabezpečnú z LM - michelledesign. U nás sa zatial nič lepšie nenašlo, tak tahame liptov k nám :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
miriam830 • Včera o 21:14 Viete mi niekto poradit niekoho, kto mi urobi svadobnu vyzdobu najlepsie z okresu Ruzomberok alebo Lipt. Mikulas? dashenka426 • Včera o 21:18 pocula som o svad. agenture Xena, sidlia nad Letkom (v Ružomberku),,,skus sa ist tam opytat....a napr. skus sa aj do kvetinarstiev opytat,ja ked som si bola robit svad. kyticu tak sa nam ponukali ze nam aj vyzdobu urobia :-)
Odpovedať
Ahojte baby... Boli ste uz v tej novej pozicovni v LM na namesti tusim Tanda, alebo nejak tak?.. Maju tam super saty, aj topanky a podla mna aj dobre ceny. Dokonca svadobne saty vam objednaju na mieru, treba sa tam ist mrknut, maju aj saty pre drobcov.. Ja som tam bola sice kvoli spodnemu pradlu, no to bude vraj az casom.. To len take info odomna... Majte sa..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?