Svadobná výzdoba okres Považská Bystrica

Ahojte nevestičky, vedeli by ste mi poradiť ohľadom svadobnej výzdoby? Dozvedela som sa , že z Pružiny okres Považská Bystrica, zdobí svadky nejaká šikovná holka. Vedeli by ste mi povedať, že o koho ide? Lebo ten človek čo mi to spomínal nevedel povedať ako sa volá len že je z Pružiny a že robí pekné výzdoby. Ďakujem Vám za každú info :)
Odpovedať
Ahoj ja som z Led.rovni a mne robila vyzdobu jedna uzasna osobka..mali sme to v jedalni a hostia po vyzdobe tu miestnnost nespoznavali.je sice zo ziliny ale to nehra ziadnu rolu.je velmi ochotna jednoducho zlata tu na ms ju najdes pod 7katka7 alebo pozri jej stranku vyzdoba tip-top..ja som s nou velmi spokojna.povodne som mala mat vyzdobu z pu adrea salon a ten ich pristup....som rada ze som si vybralaju lebo aj cenu mi spravila lepsiu aku by mi nedali nikde :-)
Odpovedať
pochadzam z tej obce, ale nebyvam tam uz.. opytam sa ti a napisem Ip ak nieco zistim ... .. no co sa tyka vyzdoby a videla som na fotkach, ma ucarovalo jendo kvetinarstvo https://www.facebook.com/kvetysilvia/...
Odpovedať
Skus kvetinarstvo Tulip v Rajci :-)
Odpovedať
Ahoj mne svadbu zdobila vyzdoba rozalia najdes aj oficialny web aj na fb a naozaj nam to vyzdobili krasne ma rozumne ceny a velmi mila pani vrelo odporucam su odtialto
Odpovedať
Dobrý deň 66anavi66, ...aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu,počet ľudí a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť. Svadobnú výzdobu sme realizovali už aj v okolí P.Bystrice :) S pozdravom a prianím pekného dňa Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, zabezpečujeme kompletnú svadobnú výzdobu vrátane kytice pre nevestu, pierok, menoviek , obradnej miestnosti a auta.. V septembri sme robili svadobnú výzdobu v Praznove v Penzióne pod Drieňovkou. Pošlite nám do IP viac informácií a vypracujeme Vám cenovú ponuku. Prípadne sa môžeme stretnúť s Vami aj osobne. Talizman
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja všetkými desiatimi odporúčam Trulik - svadobné služby. Sú z Hvozdnice, strašne šikovní a za dobrú cenu :-)
Odpovedať
Odporúčam La Pasion sú z okolia Ilavy...velmi šikovné ručičky majú ..ak chceš napíš mi IP a dám ti kontakt ..nebudeš lutovať :-)
Odpovedať
Tento víkend ide zdobiť sálu v Rekreačnom zariadení Podskalie nová agentúra, čo tam ešte nebola. Prídeme sa pozrieť. Veď to sa môže, však?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály, DJa, fotografa a kameramana. Pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a Vašu predstavu do IP alebo na email. Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?