Svadobná výzdoba od Dantik Trenčín. Mali ste niekto?

Ahojte kocky, Mal tu niekto na svadobnu vyzdobu a kvety (spolu pripadne jedno alebo druhe) kocky z Dantiku v Trencine (Mierove namestie)? Ak ano, boli ste spokojne? Ako to vyzera cenovo? Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no aj ja ich mam. Tiez sa snazim akosi dostat jednotkove ceny ale kedze som v zahranici, komunikacia je trochu tazsia. Tiez by som si chcela spravit predstavu o cene, ale vraj sa to neda takto....
Odpovedať
Ahoj bronik, Ja tiez organizujem svadbu zo zahranicia. Teraz za par tyzdnov idem domov a idem sa s nimi stretnut, ze vraj mi nachystaju nejake ukazky ich vyzdoby, tak sa tesim. Na telefone bola pani velmi sympaticka, tak sa celkom tesim. Potom Ti dam vediet, ako to dopadlo, ak by si chcela! ;-)
Odpovedať
Ahojte dievčata, ja som mala vyzdobu z dantiku a bola som maximááálne spokojna kočky su fakt šikovne .... platili sme okolo 15 tis. Sk ale nelutujem ani korunu bolo to fakt nádherné.... ;-)
Odpovedať
Luciarichard, Tak to si ma potesila ;-) :-) :-) Mozes mi prosim Ta napisat, co ste v tej vyzdobe za 15tis mali zahrnute? Nech mam aspon nejaku predstavu predtym, ako tam nabuduci tyzden pojdem sa s nimi porozpravat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte holky!!!ja som mala svadbu 16.5.2009 na Vrsatci, hotel Intersport....a vyzdobu sme mali neskutocnu, robili nam ju holky z Dantiku.....zatial fotecky nemam....ale ked budu dam ich sem....aj komunikacia bola skvela a vela nam poradili a pomohli nam spravit nas den kraaaasny.....ten najkrajsi v nasom zivote....
Odpovedať
..baby dajte nejake info ohladne ceny, pozicanie navlekov, dekoracia atd... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,aj ja som mala vyzdobu z Dantiku a bola som moc moc spokojna. Vyzdobene bolo vsetko neuveritelne krasne. Baby su fakt sikovne... Tiez nas to vyslo okolo 15-20 000, ale nam boli zdobit okrem saly este aj Trenciansky hrad, kde sa konal obrad. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, no ja mozem cerstvo potvrdit, baby z dantiku su neskutocne sikovne. vsetkym sa pacila naozaj krasna vyzdoba a vela hosti nemalo slov - dokonca aj ja. o vsetko sa postarali, aj v nedelu odviezli, takze sme nic nemuseli robit, na com sme sa organizacne dohodli, tak aj bolo. napady som nechala na nich. vsak pozrite http://www.mojasvadba.sk/album/album...., fotiek mam aj viac.
Odpovedať
Jeeej tak to je super, som rada, ze sme si ich aj my vybrali. ;-) My sme sa tam boli minuly mesiac popytat, co a ako, a spravili pre nas ukazku jednej kytice, podla mojej predstavy, co by sme chceli mat na stoly... Priznam sa, ze bola uuuuzasna a prekracovala moje ocakavania! Nahodim sem aj fotku, ked budem mat cas. Babule, a mozem sa opytat, kto ste od nich mali svadobnu kyticu, v akych cenovych relaciach sa pohybovali?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
na svadbe artefact1 som mala tú česť byť a môžem potvrdiť, že krajšiu výzdobu som ja osobne ešte nevidela... Aj my sa ideme v stredu porozprávať s majiteľkou Dantiku, dám vedieť, či sme sa dohodli...
Odpovedať
Ahoj Dirty, skús svadobnú agentúru V siedmom nebi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte, Dantik je najlepsi. Nechceli ziadnu zalohu, vsetko to bolo o dohode. Baby boli uplne super a spravili nam naaadhernu vyzdobu. Den potom, kym sme este spali vsetko poodnasali a my sme nemali zaidne starosti ani v den svadby a ani den po svadbe....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?