Svadobna vyzdoba na stolicky

Profilova fotka
Ahojte :) potrebujem poradit ohladom svadobnej vyzdoby....chcela by som navleky na stolicky,ale lacnejsie ako 2 eura.....viete mi poradit kde sa daju take kupit alebo pozicat? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@nelly13 Dobrý deň, môžem vám ponúknuť naše univerzálne návleky na stoličky. Jeden kus 1 euro. Sú elastické a hodia sa na 90% stoličiek bez opierok rúk. Nemusia sa žehliť. Len sa natiahnu na stoličku. Tiež máme veľa mašiel na výber. Skúste si pozrieť našu fotogalériu tu na MS alebo na našej web szránke alebo FB.
Odpovedať
Dobry den...aj ja ponukam navleky na stolicky...poslala som vam IP ohladom ceny pekny den :) Erika
Odpovedať
ahoj, velmi zalezi aky typ stolicky mas. Ak si od niekoho pozicias navleky, tak si najskor jeden vyskusaj. Vazne ti to stoji za to. Uz som aranzovala vela svadieb, ked si nevesty nezobrali nase univerzalne navleky / cena 1 ks -1,50 e /, pretoze chceli usetrit a az v sobotu sme zistili, ze nesedia na stolicku, alebo boli uzke, alebo kratke. A zazila som uz aj take, ze sme len 80 ks navlekov uväzovali 4 hodiny, pretoze sme nevedeli ako na to a to som do danej agentury volala, ci isto maju univerzalne navleky. Takze radim, vyskusaj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?