Svadobná výzdoba na Orave - ktorú si vybrať?

Dobrý deň, budúci rok budem mať svadbu na Orave a dlho som hľadala niekoho fakt dobrého, to by mi urobil výzdobu. Našla som Pani Smolkovú a napadlo mi to tu dať ak by niekto tiež hľadal. Stránku má na FB (pozrite aj fotky, sú nadherné) a tam som ju kontaktovala a už sme sa prvýkrát stretli, ale stále váham ktorú si vybrať z týchto dole čo som dala fotky-čo myslíte vy??? :) https://www.facebook.com/vyzdoba.paula/ - volá sa Svadobná výzdoba a dekorácie pre výnimočné príležitosti, Paula Smolková
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa viac páči tá prírodná, zelenkavá :)
Odpovedať
@barababic no ja keď som videla v jej fotkách aj tú slabučko zelenú, tak som zaváhala, ale priateľ nemá rád zelenú :D ale myslím, že všetky druhy sú moc pekné len sa teraz rozhodujem medzi tými dvomi hore :)
Odpovedať
ani jedna jednoduché také si spravia aj nevesty samé nič zlozite
Odpovedať
@ajkasin no mne sa práve moc páči tá stena z kvietkov a to fakt ja neurobím :D a pravdupovediac radšej to zverím niekomu inému a ja sa budem môcť sústrediť na iné veci (ktorých bude určite neúrekom)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, ak stale hladate dekoratera, rada vam poslem svoju ponuku. robievame sem tam aj na Orave, i ked nie velmi casto, spokojnost zatial bola vzdy. moje prace mozte vidiet na facebooku Stylova svadba a ponuku mozem poslatdo mailu, s pozdravom jana
Odpovedať
Profilova fotka
@2klara3 Dobrý deň sme svadobná agentúra, ku každej svadbe pristupujeme ako k vlastnej ;) Veľmi radi pomôžeme, poradíme a usmerníme. Vieme zabezpečiť komplet svadobnú výzdobu sály, auta, kostola, svadobnú kyticu a iné doplnky. Našu prácu si môžete pozrieť priamo tu alebo na FB. Neváhajte a kontaktujte nás o nezáväznú cenovú ponuku s Vašou predstavou o výzdobe. prajeme pekný deň :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?