Svadobna vyzdoba na 8.oktobra 2016 v Pezinku a Limbachu?

Mame svadbu v Pezinku a Limbachu 8.oktobra 2016 a potrebujeme zabezpecit vyzdobu. Prosim ponuknite. Dakujem ;-) Zuzka
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuo Ak by ste mala záujem napíšte nám vašu predstavu a spravíme vám cenovú ponuku. Pekný večer. Lucia
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj zuzuo - my sme mali svadbu teraz pred necelymi 2 tyzdnami a najala som si agenturu Exclusive Events z Nitry (svadba bola na orave) a bez nich by som to nezvladla - ja som totizto mala predstavu o inej vyzdobe nez co byva zvycajne na svadbach a lucia mi pomohla zrealizovat moje na papier nakreslene predstavy a vyzdobila mi kostol, domov, auto, autobus a kazdy kut nasej svadobnej saly. Vysoko odporucam :)
Odpovedať
Dobry den, mam oranzovu organzu, co ostala z nasej svadby. My sme to mali pred rokom 2.10., pouzili sme jesenne farby (zlta, oranzova, hneda). Mozete pozriet http://www.mojasvadba.sk/market/organ... AK by bol zaujem aj tie kamienky v jesennych farbach. Prajem pekny den, Katka
Odpovedať
zuzuo Dobrý deň...aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu,počet ľudí a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť. :) S pozdravom a prianím pekného dňa Erika.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?