Svadobná výzdoba Levice

Profilova fotka
.Ahojte, neviete poradiť kto robí v Leviciach svadobnú výzdobu za normálnu cenu? Svadbu máme 10.9.2016. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekny den, svadobnej vyzdobre sa venujeme uz 5 rokov, niektore z nasich prac si mozeme pozriet tu alebo na FB "mimi design". Viackrat sme robili vyzdobu v Penzione Lagan v Radave, co je od Levic 30 km. Ak mate zaujem, poslite nam zakladne udaje: termin, pocet osob, farebne preferencie vyzdoby, kvety, vazy, svietniky, pripadne nejake specifika, co by ste si zelala. Pripravim vam cenovu kalkulaciu, mozeme si zatelefonovat a skombinovat vasu predstavu s financnymi moznostami. Sme tu pre vas! mimiDesign
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer,ak máte máte záujem rada Vám vypracujem cenovú ponuku ,stačí ak pošlete počet hostí a Vašu predstavu o svadobnej výzdobe poprípade v akej cenovej relácii sa chcete pohybovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. my by sme chceli mať na svadbe cca 60 osôb. Potrebujeme výzdobu altánku v ktorom budeme mať obrad. Farebne to chceme zladiť do cyklámenovoružovej so zelenou :) čím viac pozerám svadobné fotky, tak tým menej sa mi páčia návleky na stoličkách... je možné aj len nejako jednoducho so stuhami dekorovať stoličky, resp. nejako inak by sa nedali? na stoloch chceme mať štólu + svietniky. Kvety budeme mať gladioly a asi gerbery, takže by sme k tomu potrebovali vázy. Vedeli by ste mi poslať cenovú ponuku na niečo v tomto štýle? Ďakujem veľmi pekne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?