Svadobná výzdoba do červenej sály. Aká?

Ahojte nevestičky, kedže budeme mať svadbu v červeno bielej sále tak sa neviem rozhodnúť, chcem mať pestrú kyticu a aj výzdobu by som chcela nejaku pestrú krajšiu, nie však červenú... S akou farbou skombinovať červenú príp. bordovu???
Odpovedať
Profilova fotka
@doby neviem, k cervenej mi ide skor nieco decentne, aby to s farbami nebolo az prilis pestre, taka jemna elegancia kombinovala by som to s tymito farbami smotanova, biela, strieborna, bledunkozelena,
Odpovedať
pokial je to moderna sala, ja by som pokojne isla aj do vyraznejsej, ostrejsej ruzovej a fialovej. Podla mna by to vyzeralo super.
Odpovedať
zalezi asi na vasej povahe, ja osobne by som isla do smotanovej, mozno v kombinacii s cokoladovo hnedou, ale to co hovori petrocceli tiez nie je uplne zle, len to by na mna osobne zase bolo moc... rozhodne by som nedavala iba bielu, je to prilisny kontrast...biela so smotanovou prestieranie a cervena sala...to si viem uz predstavit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Smotanova a zlata ;-)
Odpovedať
ako pisu baby, biela s bezovou, resp. so zlatou :-) a sem tam nieco drobne cervene...
Odpovedať
Profilova fotka
smotanová, biela, zlatá
Odpovedať
Ak chces mat decentnú a elegantnú svadbu tak zvol bielo smotanovú a strieborné doplnky, no ak chceš mat výraznú, tak ku červenej je kontrastná farba zelená alebo modrá. No ja ako vytvarnicka ti odporúčam drž sa jednoduchosti a bielo smotanová by bola krásna s doplnením striebornej alebo zlatej. . Ružová farba by bola gýčová ku červenej to určite nie, fialová je lepšia. (kontrastnou farbou myslím niečo ako je vzťah čierna s bielou)
Odpovedať
strieborná , sivá + staro - ružová , pekne spolu ladia a červená nebude taká výrazná :-)
Odpovedať
noooo... nie je červená ako červená, ja ako výtvarníčka by som komplementárnu -alebo teda laicky povedane kontrastnu farbu k cervenej -čo je zelená, nie modrá určite nevolila, jednak by sa musel fakt trafit odtien tej zelenej aby to spolu pekne hralo a to je teda už kumšt. Zvol niečo jednoduchšie, ja osobne by som šla do bielej/smotanovej + zlatej + pridala by som na stoly zelený brečtan, nech tam teda zahrá niečo chladnejšie. Ale je to stále otázka vkusu, baby hore majú tiež fajn nápady, streborná, sivá a pod. ...ale to je na môj vkus a na takú udalosť sa mi to zdá chladné
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa Vám páči červená farba, tak by som navrhovala bielu - ako podklad - návleky mašle aj šepry - máme v ponuke novinku - brokátové biele mašle aj šerpy - vyzerá to naozaj luxusne a do toho červené doplnky..
Odpovedať
A do sály s bielymi stenami a rustikálnym typom nábytku zlatého a hnedého odtienu by ste volili akú výzdobu keď nechcem zlatú :D? A chcela som pôvodne červenú, fialovú :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?