Svadobná výzdoba - biela so zlatou. Nemáte foto?

Ahojte babenky, vážne uvažujem o výzdobe v tejto kombinácii farieb...no trošku ma odhovárajú, že to nebude veľmi pekné.....Nemate náhodou nejaké foto....aby som aspoň trošku mala predstavu ako to vyzerá, prípadne nejaké skúsenosti.... Diky moc :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mrkni ku mne do albumov, mne sa to tiez pacilo a myslim ze aj vyslo...
Odpovedať
Dakujem witchka.....máš krásne fotoalbumy.....muselo byť super....mňa to len ešte čaká.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja planujem rovnaku vyzdobu... aj ked asi miesto bielej nejaku kremovu, aby to tak nekricalo lebo aj saty mam take kremove so zlatou stuhou... podla mna je to krasna a elegantna kombinacia, nedaj si to vyhovorit :)
Odpovedať
cauky tak aj ja budem mat kremovo zlatu kombinaciu a uz mam nejake veci na vyzdobu nakupene..mne osobne sa velmi paci taka kombinacia a myslim,ze je velmi elegantna... ;-)
Odpovedať
kremovo-zlatu vyzdobu mala ljenocka, ak ma este album, kuk tam.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babky, aj ja plánujem kombináciu bielej a zlatej....dosť veľa sme uvažovali o farbe v akej by sa naša svadba mala niesť a táto sa nám pozdáva najviac. navyše sa mi páči pánska vestička pre môjho miláčika v zlatej farbe....vyznie to super!
Odpovedať
aj ja mam nieco v albume v kremovej, tak mozes mrknut:o)
Odpovedať
Aj ja planujem bielu resp. kremovo zlatu kombinaciu, uz to mam dohodnute s aranzerkou, tak dufam, ze to vyjde. Neviete mi poradit, budem mat kremovo zlate saty a ake doplnky sa k tomu hodia? Ja som zatazena na Swarovsky doplnky, ale to sa k tomu v ziadnom pripade nehodi, takze to ani nebudem mat.... a zlte zlato sa mi nepaci....dakujem za radu
Odpovedať
lewica257 Swarovsky ma aj zlte kamene a vyzera to super, skus sa viac poobzerat, popripade ti poradia priamo v predajni... :-) to sa urcite hodi k takymto satam..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali tiež bielo - zlato s prvkami bordovej :) môžete kuknúť môj prípravný, mám tam našu výzdobu vyfotenú
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj kucierkaa, ja chcem mať tiež bielo zlatú výzdobu, aj keď si niektorí aranžéri mýlia zlatú so žltou, dokonca aj s takou neurčitou farbou skoro do hneda a nazývajú toˇ"zlatá". Je to určite krásna kombinácia, nenechaj sa odradiť, len si dohliani, aby zlatá bola naozaj zlatá ;-)
Odpovedať
Ahoj kucierkaa, aj my sme mali tuto kombinaciu a pacila sa, kuk pripravny album.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
my tiez budeme mat zlato-bielu vyzdobu. Podla mna je to velmi krasna a v poslednom case aj frekventovana farba vyzdoby. Posobi noblesne a elegantne, podla mna sa na svadbu velmi hodi.
Odpovedať
my tiez budeme mat zlato-bielu kombinaciu a v salone kde sme poziciavali vyzdobu mi teta povedala ze ta byva aj najcastejsie vytazena, lebo je najziadanejsi prave tento odtien... jen naozaj krasna. aj pierka k tomu sa daju nadherne urobit.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj sifonik: stretavame sa aj na tejto teme, my tiez mame bielo-kremovo-zlatu vyzdobu, agentrura ktora nam robi vyzdobu tiez potvrdila, ze je to vyhladavana kombinacia vyzdoby, mame koplet vsetko zladene do tejto kombinacie, pierka, kosicky pre druzicky, kvety, sviecky, atd. Vrelo odporucujem, ja som si tuto kombinaciju zamilovala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte vidim ze sa tu daavno nikto nezjavil :-) ja tiez chystam svadbu v tomto tone farieb ... sviecky budu kremovkaste organza zlata,orchidejky v kvetinaci biele,navleky a obrusy biele a masla zlata,pierka pre hosti bielo-zlate ja budem mat ivory satky a drahy bezovy oblek bude sa to cele takto hodit?kyticka bude z kremovych ruziciek+ drahheo pierko ..neviem tie sviecky by nemali byt zlate??
Odpovedať
ahoj trdielko149 aj my chystame svadbu v zlato bielej, bo bezovej :) no moj nazor je, ze sviecky by mohli ostat, ale mozno aj zlatsie ak sa da, aby to bolo tak ton v tone, aby nevynikli tie siecky najviac, ale ty a tvoj buduci manzel :)
Odpovedať
@trdielko149 a akura taj kukam, ze si z lv :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @doublek ano priamo levicanka som teraz inak nie som rodena :-D a svadba je inde tiez :-p tie sviecky musim najst take dame zlate sviecky ale nesmuu byt drahe aby ma netrafil slak :-D lebo co som zatial kuk tak za jednu sviecku 1 euro rozhodne nedam! nechcem velke sviecky take stredne velke sviecky pod ne nieco tiez musi ist ... musim sa zacat riadne obzerat po vecickach co nevidiet je tu svadba za 150 dni a ja nemma bizutku,topanky,kabelku,pancusky,podvazok ani drahy nema oblek nic ... uff to nas ale caka ... teraz cez viikend ideme na navstevu ku kucharovi zhotovit menu aj cenovu relaciu menu + nasa aranzerka samozrejme ;-) tak sa tesim ze apson nieco sa "hybe" vy mate co uz nakolko pozeram ze casu mas este 9 mesiacov :-) za taky krasny cas sa da vselico :-)
Odpovedať
@trdielko149 akú máš aranžérku, bo fotky máš od výzdoba od Anny :) my nemame vela, ani saty, fotograf nic, nemas nejake tipy v okoli lv?? To mas pekne, ze aj Emku mate, aspon ti moze lupienky rozhodit :)))) ked uz vidis celkovo, kolko vas cca vyjde rozpocet? Bo ja toto a toto... a pomaly svadba za milion ako sa hovori :)
Odpovedať
Profilova fotka
mam aranzerku Majku z Dvorov Nad Zitavou ;-) to mam foto stiahnute z netu co sa anm zapacilo :-) co sa tyka dodavatelov tipov mam az az ale nie z tohto LV okresu tu nie je nic poriadne zial .... mam aj velmi dobru kamaratku ktora profesionalne foti ale zo zabavy ako hobby ma inu pracu a tymto sa nezivi a ona mi bude fotit celu svadbu foti krasne viď moja profilova foto je od nej mozem sa jej opytat ona by vas rada nafotila pre nu su to len dobre skusenosti a musim povedat ze foti naozaj dobre mozem ti poskytnut referencie aj od inych nielen odomna ;-) na portretne fotky som vsak davno mala zajednaneho Maťa Zikavskeho a ostatne tato moja Ivka foti-kostolik,gratulacie,prvy tanec a blabla do rana bieleho :-p co sa tyka nasho rozpoctu na svadbu mame 2500 euro a samozrejme co si mesiac co mesiac kupujeme to ide mimo rozpoctu-napriklad k vianociam sme si kupili obrucky a z penazi odlozenych na svadbu sme sa ani nedotkli ;-) nie sme milionari a pre nas je svadba o niecom inommy uz rodinka sme davno len to specatime v kruhu nasich blizkych a praitelov ale chceme to na urovni :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?