Svadobná výzdoba Bardejov

Profilova fotka
Ahojte. Vedeli by ste mi odporučiť niekoho, kto robí svadobnú výzdobu v Bardejove? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, venujem sa kompletnej svadobnej výzdobe, viem d´alej zabezpečiť kameramana, starejšieho, hudbu. V prípade záujmu sa ozvite a dohodneme sa a vypracujem vám predbežnú cenovú ponuku.
Odpovedať
Dobry den. Vieme Vam zabezpecit vyzdobu podla vasich prestav. Napiste nam a vypracujeme Vam cenovu ponuku. Taktiez ponukame aj ostatne sluzby - candy bar, svadobne auto, cepcenie nevesty, hudba a pod. Prijemny den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,na fb som videla, ze dve baby ( su z vychodu ) si chcu rozbehnut bisnis a ponukaju vyzdobu len za cenu materialov. Kebyze uz nemam po tak nevaham :) ak ta to zaujalo tak si ich vies najst na fb : Silica decoration. Zatial toho vela nerobili, no aj tak ma to zaujalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Skusala si Merlot? Ma velmi vela na vyber a je to zlata holka ktora ti poradi ma vkus... Moju vyzdobu v BJ riesi zenska zo saly ale urcite by som isla za nou!
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
KESEL: pokiaľ si ho vyberiete, žiadajte od majiteľa/prevádzkara, aby sa držal hesla "zákazník je môj pán". Nemôže si dovoliť ignorovať priania hostí svadobčanov (ktorí mu za všetko platia). Len na dokreslenie tohto pána: nabrať si dvakrát z nočného bufetu pre hostí a ešte to aj jesť v hlavnej sále je nielen neprofesionálne, ale aj neslušné.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem :) do BJ vieme prísť aj z Po. :-) Sme v tomto smere mobilný a máme skúsenosti so svadbami aj v BJ Podrobnosti nájdete na našej webke alebo fb. Najlepšie je prísť osobne do nášho showroomu, kde si omrknete materiály a vzory výzdob, Dáme kávičku a prejdeme si cenovú ponuku podľa Vášho rozpočtu a možno si už hneď vyberiete štýl výzdoby.Je super vidieť dopredu čo bude použité na Vašej svadbe a ste potom aj istejšia a spokojnejšia.Čo sa týka dopravy, tam je nepatrný rozdiel v cene aby ste sa ľahšie rozhodovala. :-)
Odpovedať
Nam bude robit Merlot , Julka je super stretli sme sa len raz ale staleju bombardujem emailom a ma so mnou svatu trpezlivost, verim ze mi spravi vsetko ako si zelame a myslim ze je z Bardejova 😘
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?