Svadobna vyzdoba ALena Ivankova Presov - kvetinárstvo Alexis

Zlakala ma cena 0,90 za jeden navlek na stolicku. Potom som si povedala, ze sa s p. Ivankovou pojdem porozpravat aj o celej vyzdobe saly, kedze ma aj kvetinarstvo. Mali sme svadbu v Dukle, budget som jej dala 350 - 400 eur a to cca 4 - 5 mesiacov pred svadbou. Na vsetko, o com sme sa rozpravali reagovala slovami, nie je problem, vyrobime, ano bude to krasne. Chcela som biely zaves na celu stenu za stolom novomanzelov (aby nebolo vidiet tabulu Dukla), poslala som jej dve fotografie ako to ma vyzerat. Na to som chcela z konarikov vytvoreny ram okna a v nom v rohu bielo modre kvety. Ona doniesla pokrceny tenky zaves o sirke asi meter a pol, ktory pribila na stenu klincami a este aj nakrivo. Na to pripla otrasne modre srdcia, lebo ten ram nestihala urobit. Myslela som, ze sa rozplacem. Kazala som jej ho dat dole. Bolo to v piatok vecer o 19,00 pred svadbou a na svadbe sme na stene nemali nic.... Dalej som si vymyslela na zasadaci poriadok maliarsky stojan a na nom ram na obraz - v nom biely saten a na nom karticky so zasadacim poriadkom. Ona doniesla stojan na kvety (ktory sme v nedelu po svadbe videli na predajni!), na to nieco polozila a cele to obalila bielou pokrcenou latkou. A pritom nam v piatok pred svadbou s manzelom tvrdila po mojom naliehani nech mi ten stojan ukaze, ze ho este nema hotovy - ze si ho nechala vyrobit!!!! Dalej mi ponukla pod sviecky biely piesok alebo biele kamieny, vybrala som si piesok, Ten mal ist na spodok pohara, nan voda a nan sviecka. Ona doniesla SOL! Ktoru rozsypala po stoloch a ja som to este v piatok vecer cistila! A svadobna kytica? Rano ju vyzdvihla sestra, prisla po mna a boli sme ju vratit! Kvety boli nekvalitne (casnici mi povedali ze su to ruzicky z tesca alebo z lidla - tie male), neboli cestrve, uz rano mali hnede okraje. orchidey modre boli zvadnute a chybali tam kaly. navyse ani nebola zabalzamovana! pierko pre zenicha bola katastrofa - uplne ine ako sme sa dohodli. Vsetky pierka boli zvadnute uz rano, nekvalitne spravene, pripinali sme ich spendlikmi, lebo ani nechceli drzat. Do vlasov mi mala dat tri male orchidey - pripravila mi velke ako lopuchy! otrasne a zvadnute. Nakoniec som mala orchideu vo vlasoch, z mojho kvetu z obyvacky. A svadobne auto? KATASTROFA! nakoniec ho vyzdobila moja svagrina, ale aj tak to nebolo .. pekne... Jednym slovom neprofesionalny pristup, zavadzanie klienta, a navyse vzdy chodila neskoro (nechala ma v piatok pred svadbou cakat dve hodiny). Uznajte, zaplatili by ste jej za pracu? Ja nie.
Odpovedať
@erfranko Každý by mal robiť to čomu rozumie, nepochopím ako si môže niekto otvoriť kvetinárstvo, alebo svadobnú agentúru, keď o tom nemá ani šajnu. Potom to tak aj vyzerá, keď si občas pozriem ponuky svadobných agentúr tu na fóre, alebo na internete, nestačím sa diviť aké gýče dokážu títo "profi amatéri" ponúkať. Pre lepšiu predstavu , by si mohla pridať pár fotiek tej zbabranej výzdoby, ako poučenie ostatných, aby sa v budúcnosti vyvarovali takýchto odborníkov.
Odpovedať
Kde je to kvetinarstvo? Aby som si tam nahodou nedala spravit kyticu!
Odpovedať
Konecne tu ma niekto taky isty nazor na tzv.svadobne agentury ako ja ! Som aranzerka s vyucnym listom, aranzujem cely zivot, co znamena 44 rokov. Mam svadobnu agenturu uz niekolko rokov. Vyucenych aranzerov je na Slovensku ako safranu a neviem o nikom, kto by sa to ucil. Ale, je tu ale...na internete najdete kopu inzeratov na aranzerske kurzy.Tak som sa na ne podivala. To nie su aranzerske kurzy, ale kvetinarske !!! Dnes sa vela kvetinariek pasuje za aranzerky. Ja som sa nikdy nepredstavovala ako kvetinarka. Ved v tom je obrovsky rozdiel ! Aranzujem svadby uz naozaj dlho a spolupracujem s kvetinarkou. Ta mi robi svadobne kytice a zlozite aranzmany na svadby.Viem aranzovat umele kytice, trufnem si aj na zive, nerobi mi to problem.Ale v takom pripade si dam vzdy poradit od kvetinarky. Pretoze nie vzdy je nutna, ked ide napr. o danie kaly, alebo hortenzii do vaz. Moje aranzovanie zahrna vyzdobu interieru celkovo, ci je to uz praca s latkami, navlekmi, obrusmi, dekoraciami ... vsak viete co svadba obnasa.Kazdy priestor, kde som naozaj este nearanzovala, si prejdem s nevestou. Na firme mam stol, kde jej naaranzujem to, co si vybrala, alebo aspom priblizne, aby mala predstavu. Ja si dohodnem s majitelmi priestorov, kde ma byt svadba, hodinu aranzovania, ako aj demontaz vyzdoby. Ja dorucim neveste kyticu aj na Lomnicky stit, ked si povie. Ja pridem tam, kde je odstavene auto, alebo dohodneme, kde budem. Ja davam mojim nevestam svadobny harmonogram,aby na nic nezabudli... Vela dievcat si povie, je draha. Ale u mna o cene rozhoduje nevesta, ved kazda ma na to iny rozpocet. Ale ja si platim najom, vodu, elektriku, odvody, dane... Dievcata, ktore to "bavi", to zvycajne robia nacierno, tieto vydavky nemaju, tak su, samozrejme lacnejsie. Ale ja ked sa pozeram na tu vyzdobu, tak som v nemom uzase, ze si niekto vobec dovoli takuto pracu ponukat. Ale kto povie neveste, ze to bolo skarede ? Profesionalne aranzovanie ma svoje zakonistosti,preto celkom dobre nechapem, preco sa niektore dievcata oblukom svadobnym agenturam vyhybaju. Ved vsetko je o dobrej komunikacii. A pre mna su moje nevesty ako moje dcery. Ja neviem ci je to spravny podnikatelsky pristup, ale ked ma potom objimu a dakuju, tak ten pocit je na nezaplatenie ! Krasny den vsetkym.
Odpovedať
na facebooku ma stranku: svadobna vyzdoba ALENA, ma dve kvetinarstva: ALEXIS na levočskej ulici v Prešove (maly dreveny domcek) a na sekčove pri garažoch. Pani sa javila ako velka odbornicka, vsetko vyrobime, ano bude to krasne, vynikajuci napad. teraz odporucam stavit an kvalitu a zaplatit si viac.
Odpovedať
@erfranko ahoj :-) no to je mi ľúto, že to tak dopadlo. Skús dať fotky, nech to vidíme... Nikdy nevieš, koho si vyberieš, pokiaľ nemáš predošlú osobnú skúsenosť :-(. Ak sa tomu nerozumieš, ťažko sa zorientovať. To si máš od každého pýtať výučný list?! Ktorý aj tak nemusí byť zárukou kvality.. Osobne si myslím, že výzdoba sa dá urobiť za 400 €, ktorá bude aj pekná.. Ale bude len základná..
Odpovedať
Profilova fotka
asi by som ju "zabila" ....toto ja nepochopím...ako toto niekto môže spraviť....Ved je to tvoj deň..nie to že si v strese, ešte deň pred svadbou toto riešiť...moja zlatá :( ...ale verím že to na svadbe nič nepokazilo...... a dufam ze si jej poriadne povedala na rozum a nezaplatila alebo aspon pýtala peniaze späť... |-|
Odpovedať
no na fb to nevyzera az tak hrozne :D ale dik za varovanie, urcite nie je dobre, ak ma clovek takuto skusenost v den svojej svadby..
Odpovedať
Profilova fotka
Dievacta ja tiez nie som kvetinarka a co si netrufam, to nerobim, kazdy mame iny vkus no nech sa nikto na mna nehneva tie 2 kaly s 1 ruzou, co tam dotcna pani aranzerka ci kvetinarka na FB ma zverejnene na prvych fotkach, to je nieco strasne, to by som neurobila ani najvacsiemu nepriatelovi a iste by som za to ako nevesta nezaplatila. Nechcela som vlastne ani reagovat, uz som sa tu na MS par krat poucila, ze radsej treba cusat, ale nedalo mi aj pre prispevok pani Lukic, Pekne to napisala, ale rada b som pripomenua, ze nie je sama, kto ma k tejto praci taký pristup ako ona :) A zial, ti co robia to co ja nazyvam gyc, stale su a budu a su lacni a preto maju aj pracu. Ved aj moju pracu mozno niekto nazve skaredou a gycom a budem uprimna, uz sa mi to aj stalo :) No co uz, nepoto sa z toho, len verim, ze nespokojnych neviest nebude pribudat, ved je to den, na ktory nikto nechce zabudnut!! Vsetkych vas pozdravujem, zelam pekne prace a velku spokojnost!!!!
Odpovedať
hrozneeee.... tak isto som dopadla so svadobnymi satami od natashy azariy, u ktorej som si ich nechala sit, a vcera ked som sla na skusku. skoro som odpadla ked som videla ten zazltnuty korzet, ktory sa anilen z daleka nepodobal orazku, ktory som jej dala :( takze som ostala bez siat a o mesiac svadba :( mali by sa hanbit!!!!!
Odpovedať
@erfranko ja poznam tu dotičnu ja by som jej nedala nič spraviť ani kvety na pohreb je to jedna podvodnička davajte si na ňu pozor..
Odpovedať
reagujem na tu svadobnu výzdobu Alena..a kvetinárstvo na Levočskej už nemá .. len na popradskej na sekčove pod garažami a sa čudujem čo si k nej dajú spraviť výzdobu alebo kvety..
Odpovedať
@spolkarika pozerala som fb stranku a mozem povedat ze cista katastrofa.....som rada ze vitam taketo fota, lebo ak by som si dala k nej spravit kyticu tak by ma asi slak trafil
Odpovedať
Článok sa načítava...
Malo tam byt citam taketo fora:-)))))
Odpovedať
A keby ste boli u nej v kvetinarstve ved ani kvety tam poriadne nema..a keby nebolo organzi tak ani nema co dat a umele kvety na stol fuj chudera.. a pokrcene latky..no hruza...ked nema peniaze takto tazko podnikat na ukor zakaznikov
Odpovedať
ahojte čítam tie vaše fóra o svadobnej výzdobe Alena ..mate pravdu KATASTROFA..bola robiť výzdobu aj mojej sesternici..no ako píše efranko pokrčené tie saténové závesy..a ešte k tomu umelé kvety na stole kde sedia mladomanželia a aj na ostatných stolov..mne sa jej práca vôbec ale vôbec nepáči. taká sama gyčovyna z jej strany...mám mať na druhý rok svadbu ale určite ju volať nebudem a za tie peniaze čo berie des..ona tak môže robiť výzdoby na gadžy svadbách..veď aj tak pôsobí..ja čo som pozerala aj ta ..dekoračný servis veľmi pekné robia....alebo pri veľkej pošte má taká mladá kočka kvetinárstvo a je veľmi zlatá skúste tam sa popýtať kvetinárstvo sa volá AURORA..pekný deň žienky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte čitala som tie vaše fora o svadobnej vyzdobe Alena a som dost prekvapena z vasich nazorov.....ja som bola na svadbe 9.novembra.....a vyzdoba bola nieco uzasne a nadherne.....kvety sme mali zive aj umele....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Pani Alena je neseriozna,slubuje,podvadza,slovo nedodrzi.Bola v prenajme,nezaplatila najom za 2 mesiace,vystahovala tovar,nedviha telefon,neodpoveda na sms spravy.Dajte si na nu velky pozor.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Skuste VOILA dekoračné štúdio. Zabezpecuju vyzdoby pre Presov a okolie za dobry peniaz. https://www.facebook.com/voila.dekora...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?