Svadobná výzdoba. Aká farba je najkrajšia?

Profilova fotka
V poslednej dobe stale rozmyslam nad farbou svadby a na nic nemozem prist...biela,ruzova ,svetlo modra ....?Ake s tym mate skusenosti?Chcem mat kyticu s bielych alebo kremovych ruzi..
Odpovedať
1
2
19
nadka ja som bola jednoznacne za zlto zelenu
Odpovedať
Profilova fotka
my jsme to od začátku viděli na růžovo-bílou svatbu
Odpovedať
nadka, ak chces mat kyticu z bielych alebo kremovych ruzi, tak by som ti radila farby ako bledunko zlta, vanilkova, zlata... Ale nie je pravidlom mat vyzdobu vo farbe kytice. ;-)
Odpovedať
U nás to taky bylo od začátku jasné. Modrá a bílá :)
Odpovedať
Ja som na začiatku chcela mať kyticu z červených ruží, takže sme plánovali červenú svadbu. Potom som si to rozmyslela, lebo miestnosť, v ktorej budeme mať hostinu je dosť tmavá, takže sme potrebovali bledšiu farbu. A nakoniec som si vybrala šaty s krémovou mašličkou, takže jednoznačne budem mať teraz už kyticku z krémových ruží, krémové torty, ženích krémovú kravatu, krémovú výzdobu. Takže ti radím prispôsobiť sa k šatám, alebo miestnosti, kde budete mať hostinu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No s tou zlatou to nie je zly napad...a ked budem mat v kyticke aj nieco ruzove?teda bielo prip.kremovo-ruzovu kyticu
Odpovedať
Profilova fotka
priatle dufam nemusi mat oblek vo farbe saly..v pripade napr.cervenej :-)
Odpovedať
Ja budem mat biele saty, moja polovicka kremovy oblek, kyticu kremovo-bielu, tortu tiez, takze toto o vsetkom rozhodlo. Kupila som si kremove lupene ruzi, kamienky na stol, vcera som zohnala aj peknu kremovu stuzku na piera a to cele doladime len brectanom, nech to nie je take fadne :-D
Odpovedať
Môj ženích bude mať čierny oblek s krémovou kravatou, ženích by sa mal prispôsobiť neveste, takže ak sa rozhodnete pre ružovú kyticku, mal by mať ružovú kravatu. Ak sa rozhodneš pre ružovo-krémovú kyticu, mohol by mať krémovú alebo ružovú kravatu. Ak sa rozhodnete pre červený oblek, prídem sa na vás pozrieť! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Naše vidina je prozatímt taková, že Martin si obleče tmavomodrý nebo šedý oblek (oba jsou pěkné, tak uvidí:-)), bílou košili a mohl by mít jak bílou tak růžovou (ale ne miminkovsky růžovou) kravatu, protože já budu mít bílé šaty a růžovo-bílou kytici a on růžovou korsáž do klopy.
Odpovedať
Profilova fotka
xixi..tak to by ma asi porazilo....som mu povedala nech si ani neskusi dat nieco take divoke :-D
Odpovedať
Ja som mala bledoruzovu, ale vedela by som si predstavit aj marhulovu, bleducko zltu.....take pastelove farby :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme mali bielu,doplnenu zelenou (servitky,listky na kvetoch) a tretiu farbu sme uz k tomu nechceli..
Odpovedať
Profilova fotka
nadka, skús pozrieť i tieto témy, možno ťa tam niečo osloví: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... tieto sú asi viac k farbám http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ja ti odporúčam si najprv vybrať miestnosť, po nej sa potom dobre porozhliadnuť a zvoliť farby, ktoré sa ti do nej najviac hodia... lebo niedke môže byť modrá ako päsť na oko... :-)
Odpovedať
Nadka, myslím si, že by se vše mělo odvíjet od místnosti, ve které budeš mít hostinu. Já si taky navymýšlela různý barvy a kombinace, ale bylo mi to na nic, pokud by se to k barevnosti restaurace nehodilo. Tak asi bych začala tam.
Odpovedať
No a budeme mať aj krémové oznamko... :-) Jednoznačne sa prispôsobuj napr. miestnosti, šatám, predstavám ženícha, atď. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem kocky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mit cerveno-bilou svatbu, cervena byla jasna od zacatku, koresponduje s nasim budoucim spolecnym prijmenim :-) a misto pro hostinu je cele pouze v prirodnim dreve, takze neni problem
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat ruzovo-bordovu svadbu, sama som celkom zvedava ako to bude vyzerat :-D
Odpovedať
a my budeme mít svatbu do světle fialova..... ;-)
Odpovedať
CERVENA to bude nasa svadbicka,farba lasky,tuzby a ohnivosti :-D ako doma tak aj na svadbe :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budem mit savtbu do zluta ;-)
Odpovedať
My do krémovo-oranžova. Sem tam něco žlutého. Mam ráda veselé barvy :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Barva naší svatby je bílo-růžová,nějak se to samo vyvrbilo
Odpovedať
Mne by teda asi ve snu nenapadlo, ze svatba ma mit nejakou barvu. Ale kdyz jsem si (ne kvuli barve, ale protoze byly naaadherneee! :)) vybrala modre saty, tak jsme si akorat dali trochu pozor, aby se s tim nic netlouklo...tedy kytka byla taky do modra...a tim jsme tak nejak skoncili :). Kdybych nemela modre saty, nemame zadnou barvu. Podle me je nejlepsi nejdriv vybrat nejake zakladni veci (misto obradu, saty, misto hostiny...) a pak vybrat barvu s ohledem na to, jak s tim vsim pujde dohromady. (Napriklad podle toho, co v te dobe pokvete v zameckem parku...). Jinak clovek pak akorat zbytecne resi, jak dat dohromady modrou svatbu se zelenou obradni sini :)
Odpovedať
T modro zelena nemusi byt zla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Co takhle levandulová?
Odpovedať
žlto zelená...
Odpovedať
plne suhlasim s josephine
Odpovedať
moja bude zelena, kyticku budem mat s bielych ruzi
Odpovedať
1
2
19
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?