Svadobna stena - extra vysoka

ahojte, Vedel by mi niekto poradit kde prenajat svadobnu stenu (alebo nieco cim prekryt malbu na stene) vysoku tak 3.5- 4 m? Idealne okolie zvolena/ detvy dakujem! 8-)
Odpovedať
Ak ti ide len o to prekryt malovku na stene, tak by sa dala pouzit aj len platnova zastera. Platno vies kupit v hocijakom rozmere a v podstate si nan mozes naaranzovat co sa ti len zachce. Platno si vies tak isto kupiv v hocijakom odtieni alebo mas moznost si ho aj sama zafarbit, kedze to nie je nic zloziteho
Odpovedať
@dajla to je celkom faj napad s tym platnom. Zalezi aj podla toho, aka je ta malovka silna. Mozno by potom bolo stacilo aj nieco jemnejsieho. celkom by sa mi pozdavala aj taka zaclonova stena, len ta zaclona by musela byt vo voacerych vrstvach a to neviem, ci by uz potom nevyslo aj zbytocne vela, co sa penazi tyka.
Odpovedať
ahojte, dakujem za tipy. Svadba bude v restauracii Anjou, na Viglasi a co by som potrebovala je vlastne nejaka konstrukcia s latkou/ platnom / hoci cim ktora by bola schopna prekryt "uzasnu" malbu na stene. Rozmyslala som nad "obalovanim" steny ale neviem ako by sa ta latka dala uchytit.
Odpovedať
@majusik2 fuuha to sa fakt s tou malbou maliar vyhral. ako to myslis obalovanim steny? podla mna to je jednoducje. vsak ju pripevnis klincekmi a tie uz len nejakou dekoraciou skryjes. ja v tom aspon teda ziadny velky problem nevidim a bolo by to asi aj najjednoduchsie riesenie ako ti tu baby poradili
Odpovedať
Oo jeje. No takco, kedysi boli asi taketo malby v mode. Podla mna to nbude problem nejakosi zakryt. Ono mozno, ak by si tam chcela dat nejaku tu dekoraciu, tak by som skusila porozmyslat mozno aj nad polystyrenom, ktory by som obalila napriklad organzou. Tym padom, by si si vytvorila podklad pod dekoracie, ktore by si nan mohla pripevnit.
Odpovedať
Ahojte :-) Tiež by som potrebovala poradiť,hľadám práve tu svetelnu stenu,nejaká na prenájom,alebo kúpa ? Budem vďačná za info ,Poprad a okolie by bolo super :-) vďaka :-)
Odpovedať
ahoj @zahumienka , "obalovanie" mi navrhla agentura (ktoru som povodne vobec naplanovala angazovat, len som ich kontaktovala ohladom zamaskovania tohto umeleckeho diela) Vpodstate je to asi to co opisujes ty, len problem su tie klncieky, pripinacky akykolvek zasah do steny restauracia nedovoli ... a svadobne steny su vacsinou len tak do 3m co je malo, stale by ponad taku stenu nejaka ta biela pani nakukala :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?