Svadobná sála v zelenej farbe. Nemáte niekto obrázky?

ahojte babenky nemate prosim vas nejake obrazky vyzdoby v zelenej farbe alebo v zeleno-zltej alebo zeleno-bielej? zbieram si uz material aby som vedela ze co asi vykuzlime ;-) dakuejm vam 8-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj my sme mali vyzdobu v zeleno smotanovej farbe http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
kviotocek :-) ......... mne sa strasne pacila, ale my sme mali samo o sebe stylovu restauraciu, (a miestnost ladenu v inych farbach) a zvlast vyzdobu nam ani neodporucali, aby to nebolo prehnane.
Odpovedať
Profilova fotka
...som si pozrela aj album zzz, aj oni mali velmi peknu vyzdobu...a to stasticko v kvetinaci super napad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
keď už sa tu rozprívate o výzdobe. Mi budeme mať hostinu v hoteli Kormorán a tam majú buď bordovú alebo zlatú výzdobu. Teda lepšie povedané potoahnuté stoličky a majú bordové aelbo zlaté mašl. Sme skôr za tú zlatú farbu , ale zatiaľ si to neviem tak celkovo predstaviť. Mali ste niekto takúto výzdobu? Inak cappy tá zelená na tom obrázku je krásna. Mám ju zhodou okolností v albume :-)
Odpovedať
Profilova fotka
na zelenú sa pozri do albume stelienky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
oooo - tak barborka je tiez fanusik zelenej :-) ...ja som svojho casu bola strasne "zalubena" do tych jablcok...ale aj celkovo - super svieza kombinacia zelena biela plus maslova...aky je v Kormorane celkovy interier a ostatne farby /okrem zlatej resp. bordovej/?
Odpovedať
Profilova fotka
cappy, pozri si web stránku tohto hotela , klikni si na strediská a daj si kongresovú sálu. Je to v podstate holé , ale úplne nové, lebo toto poschodie tento rok nadstavali a je tak nádherný výhľad a ževraj je odtiaľ krásne vydieť západ slnka. BUde tam íčkový sôl kde budeme sedieť mi s rodičmi a ostatné budú okrúhle po 8 ľudí s tými potiahnutými stoličkami a nejakou tou kvetinovou výzdobou a hlavne sviečkami . Milujem sviečky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
barborka :-) mrkla som si tu salu, myslim, ze ked sa dotvoria stoly a celkova vyzdoba s tym romantickym zapadom slnka ... to bude supis :-) ak chces, mrkni sa sem do sekcie Firimy - Agentura Andrea - obrazok vpravo - ukazka vyzdoby bielo zlatej, len masle na stolickach maju biele...My sme mali sedenie obdlznik tiez s rodicmi a ostatne boli okruhle stoly po 4 resp. po 6. Som za zlatu, tu by sa mi bordova zdala prilis vazna, upata, je to silna farba, zlata zjemni rozjasni a ozivi priestor.
Odpovedať
Profilova fotka
Agentura Andrea - samozrejme FIRMY - ORGANIZOVANIE SVADIEB...
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem cappy. Myslím, že to bude supiš. Už sa teším ako to budem všetko zariaďovať. Môj miláčik je veľmi zaneprázdený tak on bude len kývať hlavou hore dole na znak súhlasu alebo nesúhlasu :-D
Odpovedať
kuk http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
nejako to nezafungovalo takze este raz http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
takú výzdobu ste mali vy emjee?
Odpovedať
ano barbora, vid aj pripravny album http://www.mojasvadba.sk/album/album.... pouzili sme zelene a zlte servitky z ikei, zelene a zlte sviecky z metra, zeleno-zlty vlizelin z kvetinarstva, zelene kvetinky (konfety) z papierka vo Viedni, zlte ikebany mi urobila sesternica
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My tiež uvažujeme nad zelenou výzdobou svadobného stolovania. Videla som to v nejakom albume a bolo to moc krásne. :-)
Odpovedať
AHojte my sme mali vyzdobu zelenkavo-kremovo-bielu tu je fotka http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a tu je fotka tmavo zelenej kombonovanej s broskynovou to bola svadba pred nami http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Aj ja musim takto ladit vyzdobu, nakolko nasa restika ma doplnky v zelenej,oranzovej a zltej ... :-( nebudem mat modru farbu, ako som si vysnivala, ale na druhej strane zozeniem vsetko, co potrebujem v takomto odtieni. A aj kyticku budem mat teda z bielych ruzi a nemusim sa trapit, ake modre kvietky na jesen.
Odpovedať
Kviotecek aj tu sa mozes inspirovat: http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
kviotecek ..pozri si tento album, je tam toho minimum,ale mozno sa ti nieco hodi ..... http://www.mojasvadba.sk/album/album.... :-o
Odpovedať
dakujem Vam vsetkym :-x
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
mejby • Dnes o 20:13 chcela by som sa vas babensky spýtat či zelena výzdoba je ok
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja budem mat zelenú je v albumoch s prípravmi.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
aj ja budem mat zelenu - teraz je vraj in.
Odpovedať
Profilova fotka
myslím že hlavne vyhovujú chlapom,prvé čo som od mojho počula bolo len nie prosím ťa cukríčkové farby,ako ružovú a marhulovu.to ešte nevedel že zelená je dávno zajednaná,no hádam sa ho nebudem pýtať!??
Odpovedať
tak ten moj uplne suhlasil so zelenou farbou, je taka neutralna ani dievcenska ani chlapcenska :-N
Odpovedať
Profilova fotka
babky :-D nemate nejaky link na zeleno-zlatu vyzdobu?
Odpovedať
Profilova fotka
aj my budeme mat zelenu, asi v kombinacii so zltou. uz pomaly nakupujem blbosticky :)
Odpovedať
Profilova fotka
naštastie my všetko dodajú zo svadobky od servítkov cez sviečky atd......takže mám o starosť menej.ja som len ukázala čo sa mi páči a hotofka
Odpovedať
Pridávam: http://picasaweb.google.sk/vyzdoby.sv...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?