Svadobná béžovo - hnedá výzdoba. Čo si myslíte?

Profilova fotka
Ahojte, čo hovoríte na béžovo hnedú výzdobu? - hodili by sa k nej ružové kvety? Neviete náhodou, kde zohnať krásne čokoládovo hnedé mašle na stoličky? :-) Moooc ďakujem :-)
Odpovedať
Mne sa tieto kombinacie velmi pacia. Ja by som napriklad chcela maslovu + slabo hnedu (capuccino). No a co sy tyka tych kvetov,- tiez uvazujem.... :-S.... asi biele ruze. Neviem ci to vask potom nebude velmi fadne. Asi by to predsa chcelo nejaky iny ton...slabo fialova????
Odpovedať
Profilova fotka
amazonka a keď maslovo hnedá, tak aká farba obrusov? Ja som automaticky začala zháňať krémové obrusy a nikde nič :-( Jedine že si dám vyrobiť a za jeden zaplatím 13 eur, čo nie je až také strašné (keď za požičanie pýtajú 10).. :-) Noo mne by sa páčila tá ružová, zelená, ani fialová nie je zlá :-) v albume mám zopár foto výzdob s hnedou..
Odpovedať
moje svatba bude taky v techhle tonech. Ubrusy budou bile a pres ne pres stred dam hnedy behoun. Ubrousky kombinace hnede a bezove. Kvety kremove, zlute, oranzove. Svatba bude na podzim, tak se, myslim si, vsechno bude k rocnimu obdobi dobre hodit. S cim mam problem je sehnat ubrousky. Chtela jsem latkove, ale ty jsou nehorazne drahe. I v Ikei (kdyz jich potrebuju pres 100), no na internetu jsem nasla ubrousky dunullin, vypadaji dobre a jsoiu i levnejsi...
Odpovedať
Profilova fotka
gaudi - nooo, to znie veľmi dobre, bude to úplne krásne skombinované keď si to predstavím :-) a tie dunullin obrúsky si kde zohnala? Ja by som chcela výzdobu takto - kremove obrusy na guľatých stoloch, biele/kremove servitky s previazanou hnedou saténovou mašľou a vlastnoručne vyrobenou ružovou kvetinkou z organzy, v strede stola váza s ružovo bielymi hortenziami a ružami.. Stoličky sú béžové, teda na ne už len mašľu uviazať.. Rada by som aby to farebne pôsobilo ako čerešňové (broskyňové) kvety :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?