Svadba v Primaciálnom paláci. Dá sa robiť aj výzdoba?

Ahojte kocky, ktora sa budete vydavat 10. septembra 2011 v Zrkadlovej sieni primacialneho palaca? Da sa tam robit vyzdoba? Sestra sa predbezne pytala a zevraj nie...Prosim dajte vediet. Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali svadbu v primacialnom. Popravde, tak na vyzdobu sme sa specialne nepytali, ale podla mojho nazoru to tam nebolo vobec potrebne specialne zdobit. Ak si dobre pamatam, na stol zabezpecili nejake kvety oni ale primacialny palac je sam o sebe dost honosny a slavnostny. A niekedy je menej viac ...
Odpovedať
Jeeej Lubka, teba si pamatam, ty si mi poskytla link na vase fotky na picassa ;) Tak nakoniec to mame v primacialnom. Tak ty mi budes vediet povedat ze ako to prebieha s obradom- je tam nejaky scenar ktory sa da prekonzultovat s oddavajucim ped obradom? Bo otec ma vysmial ze naco co potrebujem konzultovat... My budeme mat totizto svadbu dvojjazycnu tak by som sa s nim a s tlmocnickou chcela dohodnut co sa bude citat a ako prekladat a ja by som chcela slub povedat v oboch jazykoch... myslis ze sa to bude dat s nimi dohodnut? Dakujem moc za odpoved.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?