Svadba v okrese Prievidza - prosim o kazdu radu! 😊

Ahojte zienky! Prisiel rad uz aj na mna (konecne!!!) a s priatelom planujeme svadbu v lete 2018 v Bojniciach (Basta pri Prameni). Vedeli by ste mi, prosim Vas, odporucit niekoho na vyzdobu, taktiez niekoho na zakusky/tortu, fotografa a DJ? Naozaj neviem kde zacat! Ak ste boli s niekym na vasej svadbe spokojne tak piste!😊 Vopred Vam velmi pekne dakujem!
Odpovedať
@andrejjocka22 Dobrý deň....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku. :) S pozdravom a prianím pekného dňa Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
@andrejjocka22 jeeej to ste si krasne miesto vybrali na svadbu. Sme tam cez leto boli prvy krat a velmi sa nam tam pacilo. Bohuzial ti neviem poradit, kedze nepochadzam z Prievidze. Ale toto mi nedalo nenapisat ti:-) Budete mat z tade krasne fotky:-)
Odpovedať
@andrejjocka22 ahoj, skus pozriet aj kessywedding.sk alebo aj na FB vedia sa prisposobit a snazia sa plnit sny... Co som videla bolo nadherne..a nemusi to hned stat majland.. :) :)
Odpovedať
ahoj, skus Aranzersky salon Henrieta Divekyova, mas to z okresu
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejjocka22 Dobrý deň Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Fotky našich prác zo svadieb nájdete tu priamo v albumocha lebo na FB stránke. Vieme Vám zabezpečiť DJa, fotografa a taktiež zákusky a tortu. Pri kompletnom využití všetkých služieb je poskytnutá zľava. AK budete mať záujem o cenovú ponuku, pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a konkrétnejšiu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, pozri si Top catering 5S, Slavka Sulovska, su z okresu Partizanske😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?