Svadba s cestovatelskou tematikou - tipy a inšpirácie?

Mali ste niektora svadbu s tematikou cestovania? Alebo je tu nejaka agentura, ktora uz nieco take realizovala (najlepsie z BA a okolia)? Mam uz dost svojich napadov aj inspiracii, ale niektore by som potrebovala trochu "dotiahnut" a zapozicat nejake dekoracie a pripadne spravit aj kvetinovu vyzdobu.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... toto je nieco na podobny styl
Odpovedať
@aandrejjka dakujem, ano take nieco si predstavujem a aj tuto agenturu som uz davnejsie kontaktovala ale moj termin maju uz obsadeny. Tak hladam inu, ktora ma nejake tematicke dekoracie (kufre, mapy, globusy, lietadielka...)k dispozicii alebo nevestu, ktora ich predava. Ale skor preferujem zapozicanie dekoracii spolu s vyzdobenim saly.
Odpovedať
@aida22 ja som ich kontaktovala pred 2-3 tyzdnami a neozvali sa mi vobec.. pritom chcem az september 2017 :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@aida22 Dobrý večer, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Máme radi tradičné, typické slovenské, ale aj netradičné svadby, kde sa kreativite medze nekladú ;) Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov a zvoleného druhu kvetov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem nezáväzný rozpočet. Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?