Stoličky chiavari a pohodlnosť ?

Ahojte , kto už sedel na stoličke Chiavari cely večer , ako sú pohodlne ? Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
Tak snad nebudete na svadbe cely vecer sediet;))))) su pohodlne, trocha uzsie, ale pohodlne. A teda hlavne je potrebne si zistit, ci su to pevne originalne chiavari, alebo labilne nahrazky z ciny:)
Odpovedať
Zalezi hlavne od prevedenia. Lebo ono su tie stolicky od kazdeho trocha ine, aj ked by mali byt v podstate rovnake. No je pravda, ze nepatria medzi tie najpohodlnejsie, no ak budes mat dobru hudbu a fajn program, tak by som sa potom nebala, ze by mali na nich hostia presediet cely vecer. Podla mna ich v pohode zvladnu.
Odpovedať
Minulý týždeň som na nich sedela na svadbe a mne pohodlné neboli. Ale nenechala som sa tým odradiť, ja ich budem mať tiež. Pretože sa mi aj napriek tomuto nedostatku veľmi páčia :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne pohodlné boli a keď sú aj s podsedákmi, sú mäkkučké :) a ako sa píše vyššie sú užšie, ale sedí sa na nich dobre.. treba ísť vyskúšať tam, kde si ich objednávate, lebo nie je stolička ako stolička :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nám na nich vadili operadlá. Tlačili nás. Preto sme od nich nakoniec upustili. Podsedáky boli v poriadku. Určite je to na každom. Treba vyskúšať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?