Stoličky bez poťahu ozdobené iba mašličkou

Má niekto prosím Vás nejaké nápady, skúsenosti, fotky? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ja som už viac krát robila výzdobu tak, že na stoličky som uviazala stuhu na uzol a nechala spustenú až dolu, stoličky boli s vyššími operadlami, takže to vyzeralo veľmi efektne.
Odpovedať
pozri si aj tu v albumoch inspiracii, videla som tu take fotky vyzdoby stoliciek ze len s maslou
Odpovedať
pokial je stolicka pekna, vyzdobu nepotrebuje, max. nieco jednoduche, ako maslicka alebo kusok zelene. Ja si planujem prenajat chiavari stolicky a nebudem nijak zdobit, same o sebe su pekne. tuto najdes nejake inspiracie https://www.pinterest.com/explore/wed...
Odpovedať
Pride mi to take divne, nie je to moc pekne. Take obycajne mi to pride a ta masla tomu dako nepomaha ale to je len moj nazor. Urcite by som dala aj potahy, predsa lepsie to ukaze ako bez potahu.
Odpovedať
Povedala by som, že záleží aj od štýlu svadby. Pokiaľ je moderná, viac sa hodia poťahy. No pokiaľ je iná, napr. v štýle garden party, folklórna, prírodná, proste ležérnejšia, takéto jednoduché stoličky s mašľami či stuhami sú super :) Ja prikladám dokonca príklady úplne bez ozdôb na stoličkách. Zdobenie je inde. A je to krásne :)
Odpovedať
Mne sa napriklad tie potahy nepacia :) Takze podla vkusu a stylu svadby, ako baby napisali :) Na internete je velmi vela napadov, ked si das wedding chair ideas/ decor/ decoration alebo skus tu pozriet napr. http://www.himisspuff.com/wedding-cha... je tam toho vela ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@annietta123 Dobrý deň, prenajímame stoličky Chiavari Lime Wash, na ktoré nie sú potrebné žiadne poťahy, keď tak stačí dozdobiť kvietkom, mašličkou alebo stuhou. V mojom profile nájdete nejaké tipy ;-) Ja sama som nechcela na svojej svadbe poťahy takže som požičiavala a aj to krásne vyzerá aj je to praktické :-) Ak by ste mali záujem, prosím napíšte mi správu. Ďakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?