Stoličky bez návlekov

Profilova fotka
Ahojte baby. Co si myslite o stolickach bez navlekov?proste len stolicka s nejakov malou kytickou z 3 kvetin a s maslou. strasne sa mi pacia chiavari stolicky ale kedze ich nebudeme mat tak sa musim uspokojit s normalnymi stolickami.
Odpovedať
Mne sa navleky nepacia vobec, takze kvety a masla uplne super!!!! ;-)
Odpovedať
navleky schvalujem, iba ak su tie stolicky naozaj hrozne, ze ich proste treba zakryt. Ak su stolicky aspon trocha k svetu, tak urcite bez ;-)
Odpovedať
mne sa navleky naopak pacia, posobi to tak slavnostnejsie :) ale aj bez navlekov to vie byt super, tie chiavari stolicky s nejakou ozdobou su uzasne....zalezi od teba, co sa ti paci, aku budes mat vyzdobu a hlavne ake stolicky budes mat
Odpovedať
ja som tiez nechcela navleky,mali sme tmave ratanove stolicky iba s tenuckymi stuzkami a bolo to super. mne sa navleky vobec nepacia a vobec mi nechybali.
Odpovedať
mne sa tiež návleky nepáčia, ale niekedy si to stoličky naozaj vyžadujú, takže ak stoličky vyzerajú k svetu a ešte sa ozdobia kvetmi a mašľou, tak to bude super :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak teraz ste ma inspirovali :-) viete mi, prosim, poslat nejake foto stoličiek s kytickami? Totiz si vobec neviem predstavit, ako to moze vyzerat a ako sa to tam pripina. Dakujem :-)
Odpovedať
Ja by som tu kyticku zaviazala do uzla masle. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem. pomohli ste mi. teraz uz viem ze navleky nebudu. takto si to predstavujem
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Ak su stolicky co to k svetu, jednoznacne bez navlekov
Odpovedať
Profilova fotka
@juliadrink Dakujem velmi pekne :) vyzera to prekrasne!
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata poradte mi ci stolicky s navlekmi alebo nie, chceli by sme bielo-zelenu vyzdobu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dievcata poradte mi ci stolicky s nalekmi alebo nie, chceli by sme bielo-zelenu vyzdobu
Odpovedať
Profilova fotka
@miruska29 mne osobne sa tieto stolicky v danej miestnosti pacia bez navlekov...posobi to utulnejsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som jednoztnacne ZA bez navlekov. Moj osobny pocit je ze sa na nych ani dobre nesedi...
Odpovedať
Ahoj, mne sa v tejto miestnosti, čo si tu dala tiež viac páči varianta bez návlekov. Inak riešim rovnakú dilemu :-) , pár ľudí som sa pýtala na názor a sú za variantu s návlekmi, že to vyzerá slávnostnejšie, no mňa viac ťahá to nechať bez nich...PORAĎTE PLS
Odpovedať
Profilova fotka
@miruska29 ja som mala presne tieto iste stolicky. navleky sme najprv chceli, ale potom sme si to rozmysleli, a sme radi! dali sme iba take biele masle, foto v albume. a nazivo to vyzeralo ovela krajsie ako na fotke. my sme dali na maslu iba strieborne srdiecka. ale kludne by sa tam dal dat aj kvietok, alebo nieco podobne. a bielu organzu, tyl si siev zohnat mozno aj lacnejsie ako navleky.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika855 pravda je, ze konkretne tieto navleky vyzeraju luxusne. ale tie stolicky su krasne aj bez navlekov. ja by som sa nebala skusit aj previazat ich iba tou stuhou. a kedze su biele, kludne aj farebnou. a proti navlekom hovori aj fakt, ze podla mna dost zavadzaju ak si chces dat nohy pod stolicku. clovek si ani neuvedomuje ked to tam nie je. ale ak sedis na stolicke s navlekom a bez, jednoznacne sa lepsie sedi na "BEZ". a do uvahy treba brat aj cenu za navleky...
Odpovedať
@miruska29 jednoznacne bez navlekov
Odpovedať
urcite bez navlekov:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?