Stoličky bez návlekov

Ahojte, práve sa zaoberám výzdobou a rozmýšlam nad stoličkami bez návlekou. Previazala by som iba nejaku mašľu... Chystáte sa niektorá na niečo podobné, alebo všetky idete s dobou a budete mať návleky? Viem že to možno vyzerá krajšie, ale aj niečo jednoduchšie a aj lacnejšie by bolo fajn. Tak šup sem s vašimi názormi a postrehmi, nech sa viem o čosi ľahšie rozhodnúť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@d_m my sme nechceli navleky a planovali sme to riesit len maslou na stolicku. na nete su velmi pekne inspiracie, kde stolicku doladi obycajna masla, pekne uviazana :-) mne osobne sa to paci straasne moc, ale kedze mame salu, kde su stolicky uplne odveci, tak sme sa nakoniec rozhodli pre navleky. tak pokial mate pekne stolicky, odporucam pouzit len maslicku na dekoraciu 8-)
Odpovedať
@d_m ahoj ja mám návlek s mašlou za 1 euro a budem mať 60 ľudí tak zaplatím 60 eur. Ale musím si to dať sama na stoličky a uviazať. Ja to budem mať v sále, ktorú budem mať k dispozícií od piatku do nedele. Budem mať čas si to sama ozdobovať, poprosím sestru, kamošky za pár hodín to máme zmaknuté.
Odpovedať
Profilova fotka
no podla toho aku maslu das na tu stolicku, pokial to bude klasika lacna organza nastrihana tak potom asi nie, pokial mas vsak peknu stolicku, mozno staci aj menej ako stuha, tak skor nech vynikne stol, ale ak naozaj nemas pekne stolicky tak to skovaj pod pekny navlek, PEKNY, nie tie lacne plachty co sa ti budu zosmykovat a hostia z toho budu akurat nervozni, ze si nevedia stolicku ani prisunut ani odsunut, a za chvilu tie navleky budes mat z pol stolicky dole a bude ti sala po polnoci vyzerat ako po vybuchu :)
Odpovedať
No ja veru stale neviem, skusim pozret este na nete nejaku peknu inspiraciu, mozno jednu ci dve stolicky vyskusat ako by to vyzeralo a podla toho sa rozhodnem. A vy si robite vyzdobu same?? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@d_m ano, vyzdobu si robime my, akurat mame jednu taku iniciativnu pani (kvetinarku), co nam pride dobrovolne pomoct aj s upravou saly. ale ja mam svoju predstavu, tak nie je dovod zverovat vyzdobu do ruk niekomu inemu. a doplnam - nemame hostinu v restauracii, takze mozeme aj sami :-) a co sa tyka tych navlekov, treba popozerat inspiracie na nete a uz sa sama rozhodnes, ci navleky ano alebo nie :-)
Odpovedať
Ani my nemame v restike, len v kulturaku :) a tiez mam svoju predstavu, co sa trosku lisi od tych fotografii co vidim - cez stol organza, navleky s tou istou stuhou, par kvetin na stole... uvidim ako to zvladnem, a co postupne zozeniem. Dekoracie a ostatne vecicky si kde kupujes? cez net?
Odpovedať
Profilova fotka
@d_m my mame zas jedalen sou :-D a tiez sa pasujem s navlekmi momentalne :-) ze ako to doriesit... budeme mat smotanove navleky, takze objednavam z netu. a maslicku tiez nejako inak vymyslim, aby to nebola taka ta klasika. vyzdobu riesim najma cez ebay, alebo vyrabam sama; keby nieco, viac info si mozeme napisat do IP, az ma nezmazu, ze to je mimo temy :-D
Odpovedať
jj to kludne mozeme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?